donald trump, printul harry si meghan markle
Actualitate

Donald Trump o acuză pe Meghan Markle că îl folosește pe prințul Harry. / Foto: Profimedia

Donald Trump o critică dur pe Meghan Markle: "Îl folosește într-un mod oribil pe prințul Harry și o rănește pe regina Elisabeta"

Donald Trump a făcut câteva declarații surprinzătoare în cadrul unei discuții cu politicianul britanic Nigel Farage. Afaceristul american a vorbit, printre altele, și despre felul în care vede el relația lui Meghan Markle și a prințului Harry cu monarhia britanică.

Fostul președinte american a lansat un atac fără precedent la adresa lui Meghan Markle. Trump a dezvăluit că nu a fost niciodată un susținător al acesteia, că ducesa îl folosește și manipulează pe prințul Harry și că acțiunile ducilor de Sussex o rănesc pe regina Elisabeta a II-a.

Citește și: Cum arată Melania Trump când renunță la pantofii cu toc și rochiile elegante. Fosta primă doamnă, surprinsă pe străzile din New York

Donald Trump: "Meghan a fost foarte nerespectuoasă cu regina"

"Nu sunt fanul ei. Nu am fost niciodată. Cred că Harry a fost folosit într-un mod oribil și cred că într-o zi el va regreta. Cred că i-a ruinat relația cu familia lui și că o rănește pe regină", a spus Donald Trump despre cum o vede el pe Meghan Markle și influența acesteia asupra soțului ei, prințul Harry.

"Cred că a fost foarte nerespectuoasă cu regina, o femeie grozavă, un om grozav, o personalitate istorică. Părerea meu este că nu respectă familia regală și, cel mai important, nici pe regină", a mai adăugat fostul președinte american, conform Daily Mail.

Citește și: Meghan Markle, ținute de zeci de mii de dolari în timpul vizitei în New York. Numai brățara purtată de ea costă 12.000 de dolari

Nu e prima dată când Trump spune "nu sunt fanul lui Meghan Markle". Miliardarul a făcut aceeași afirmație și în alte ocazii, ținând să precizeze cât de mult o admiră pe regină. Mai mult, i-a urat și noroc lui Harry în gestionarea căsniciei cu fosta actriță. "Va avea nevoie", a spus controversatul fost lider al SUA.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri