Rick Hoffman și Meghan Markle
Divertisment

Rick Hoffman și Meghan Markle / Getty Images

Cum se distra Meghan Markle în pauzele de filmare de la ”Suits”. Imaginea postată de colegul ei a făcut furori pe internet

Rick Hoffman, actorul cunoscut pentru rolul interpretat în ”Suits”, a făcut publică o fotografie rară, în care apare alături de Meghan Markle.

Rick Hoffman și Meghan Markle au jucat împreună în ”Suits”, iar cei doi par să fi avut o relație frumoasă. De curând, actorul a făcut publică o fotografie nemaivăzută, în care ducesa de Sussex, care a jucat rolul lui Rachel Zane în celebrul serial, apare stând la masă, în timo ce râde și savurează un pahar cu vin.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Transformare în stil Hollywood. Cum și-a schimbat prințul Harry look-ul, după ce s-a mutat în California

”Zile bune”, a scris actorul care i-a dat viață avocatului Louis Litt în dreptul imaginii inedite, în care și el ține în mână un pahar cu alcool.

Patrick J. Adams, iubitul lui Meghan Markle din ”Suits”, nu a mai vorbit cu actrița

Deși actrița pare să fi legat prietenii pe platourile de filmare de la ”Suits”, de când s-a căsătorit cu prințul Harry, ea s-a îndepărtat de colegi, iar acest lucru era susținut și de Patrick J. Adams, cel care a jucat rolul iubitului lui Meghan Markle în celebrul serial. 

Patrick J. Adams, cel care i-a fost partener lui Meghan Markle, a mărturisit că a fost prea intimidat pentru a o contacta pe actriță după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry.

În cadrul unui interviu, actorul din Suits a declarat că viața ei s-a schimbat complet de când a devenit ducesa de Sussex, iar apoi s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Aceste schimbări spectaculoase l-au împiedicat, însă, să o mai contacteze

FINCA Canada Fundraiser At TIFF - 2012 Toronto International Film Festival
TORONTO, ON - SEPTEMBER 11: Actors Patrick J. Adams (L) and Meghan Markle attend the FINCA Canada Fundraiser At TIFF 2012 during the Toronto International Film Festival on September 11, 2012 in Toronto, Canada. (Photo by Alexandra Wyman/Getty Images For FINCA)

.

Citește și: Noul „palat” al lui Harry și Meghan. Cum arată casa de peste 14 milioane de dolari pe care au cumpărat-o cei doi

”Sincer să fiu, sunt intimidat. Nu am nicio îndoială că aș fi putut să pun mâna pe telefon și să o sun, dar nu știu ce aș putea să-i spun. După ce s-au născut copiii noștri, am schimbat câteva mesaje și ne-am trimis cadouri, însă sunt un pic speriat. Cred că e o teamă pură.”, a mărturisit Patrik, potrivit The Mirror.

Meghan Markle a făcut furori cu rolul lui Rachel Zane, pe care l-a interpretat în serialul ”Suits”, înainte de a se căsători cu Prințul Harry.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri