Ele sunt tinerele care fac furori pe rețelele sociale arătând imagini din Ucraina
Actualitate

Ele sunt tinerele care fac furori pe rețelele sociale arătând imagini din Ucraina / Capturi TikTok

Ele sunt tinerele care au devenit celebre pe rețelele sociale arătând o altă ”latură” a războiului din Ucraina

A trecut o lună de zile de când Vladimir Putin a ordonat invadarea Ucrainei, iar în tot acest timp soldații ucraineni au dat dovadă de o rezistență uriașă. Totodată, în timp ce milioane de femei au fugit din calea războiului alături de copii ori de rude apropiate, altele s-au înrolat în armată, iar dovadă sunt videoclipurile care apar pe rețelele sociale.

La scurt timp după ce trupele rusești au invadat Ucraina, autoritățile au instaurat legea marțială, care le interzice bărbaților să părăsească țara și îi obligă să-și apere țara. În același timp, însă, multe femei s-au înrolat, de asemenea, în armată și luptă împotriva rușilor. Mai mult de atât, unele au devenit active pe rețelelele sociale, unde fac publice imagini din ceea ce trăiesc, câștigând astfel admirația oamenilor din toate colțurile lumii.

Citește și: Vladimir Putin, de la ”copilul minune”, la președintele avid după putere. Liderul rus a avut o copilărie cumplită

Un exemplu în acest sens este Katiusha, o tânără care face publice imagini inedite pe TikTok, unde a strâns mai bine de 27.000 de urmăritori.

@katiusha2882 З українців Лайк і комент ❤️🇺🇦#війна #украинароссия #патріот #украінаєдина #незалежність #рекомендации #глобальныерекомендации ♬ оригінальний звук - katiusha2882

Dacă înainte făcea publice imagini inedite, în care apărea machiată și coafată, în care dansa ori își etala noile achiziții în materie de haine, acum, tânăra apare îmbrăcată în haine militare, uneori chiar pe câmp, alături de alți soldați, unde pare că se antrenează.

@katiusha2882 #украінанайкраща🇺🇦💪 #глобальныерекомендации #яукраїнка🇺🇦 #війна #патріот ♬ оригинальный звук - 🇺🇦❤️UKRAINE❤️🇺🇦

Citește și: Nu mulți își amintesc, dar Vladimir Putin a fost intervievat de Naomi Campbell. Despre ce au vorbit cei doi acum 11 ani

Ba mai mult, într-un clip apare în timp ce dezarmează o armă. Iar Katiusha nu este singura tânără din Ucraina care a ales acest drum. Vika22, o altă tânără din Ucraina, are 54.000 de urmăritori și arată o altă parte a războiului dus de Rusia în Ucraina.

@vi.ka_222

архів 🇺🇦♥️

♬ оригінальний звук - ᴠ ᴇ ᴛ ᴀ ʟ 🌪

Spre exemplu, într-un clip apare dansând alături de alte colege, arătând astfel că nu-și pierd speranța și că nu sunt îngrozite de trupele rusești care continuă bombardamentele zi de zi.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?