Vladimir Putin, Naomi Campbell
Actualitate

Vladimir Putin a fost intervievat de Naomi Campbell în 2011, pe când era premierul Rusiei. / Foto: Profimedia

Nu mulți își amintesc, dar Vladimir Putin a fost intervievat de Naomi Campbell. Despre ce au vorbit cei doi acum 11 ani

Nu mulți își amintesc, dar în 2011, Naomi Campbell l-a intervievat pe Vladimir Putin, pe atunci premier al Rusiei, pentru revista GQ. Într-o perioadă în care rusul apărea des la bustul gol, practicând diverse sporturi, Naomi a ținut să-l întrebe despre cum își menține condiția fizică și care sunt pasiunile unuia dintre cei mai puternici bărbați ai lumii.

"Merg la sală, înot în fiecare zi și, din când în când, mă întâlnesc cu prietenii și fac lucruri extra", i-a răspuns Putin supermodelului care a preferat să mențină discuția departe de subiecte controversate. În 2011, Naomi locuia în Moscova alături de iubitul ei miliardar, Vladislav Doronin, cu care a avut o relație câțiva ani.

Citește și: Cum e Vladimir Putin în spatele ușilor închise. Fosta lui soție a făcut dezvăluiri despre un episod care a marcat-o: “Am plâns”

Vladimir Putin, Naomi Campbell
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

La acel moment, cu ocazia zilei de naștere a lui Vladimir Putin, două grupuri de studente s-au lăsat fotografiate pentru un calendar dedicat premierului de la acea vreme. Nu s-au ferit să pozeze chiar și în lenjerie intimă. Întrebat ce părere are despre această inițiativă și despre succesul de care se bucură în rândul femeilor, Putin a răspuns: "Îmi plac mult fetele, sunt frumoase. Îmi place calendarul, dar nu este cel mai important lucru (...) Fetele din calendarul erotic au fost curajoase și nu s-au speriat. Ca studente la Jurnalism, sigur nu au ratat ce li s-a spus după asta. Chiar și așa, au făcut calendarul oricum, așa că, sincer, asta mi-a plăcut mai mult".

Citește și: Vladimir Putin, de la ”copilul minune”, la președintele avid după putere. Liderul rus a avut o copilărie cumplită

Mare amator de lupte libere, Putin a fost întrebat și dacă a fost vreodată implicat într-o luptă cu mâinile goale. "Nu, nu este genul meu. Am făcut judo de la 14 ani, dar luptele cu mâinile goale pe care le-am văzut sunt impresionante. Am urmărit echipe din Rusia, Franța și Marea Britanie și fiecare dintre acești sportiv merită să li se dea credit. Există și femei care practică acest sport", a răspuns liderul de la Kremlin, premier la acea vreme.

Vladimir Putin, un parcurs fulminant în politica din Rusia

De 22 de ani, Vladimir Putin controlează scena politică din Rusia, din postura de premier sau de președinte al țării. A intrat în politică în 1996, iar patru ani mai târziu a devenit președinte. Înainte de a ocupa cele mai importante și puternice funcții în stat, Putin a fost ofițer de informații KGB, unde a intrat în 1975 și de unde a demisionat în 1991. Șapte ani mai târziu a fost numit directorul FSB, succesorul serviciului KGB.

Citește și: Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, prima apariție publică după ce s-a spus că a născut gemeni în secret. Alina e de nerecunoscut

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri