*EXCLUSIVE* Bruce Willis is spotted in Hawaii airport in double denim
Actualitate

Bruce Willis și Emma Willis în Hawaii. Profimedia

Emma Heming Willis, despre Bruce Willis: Îl iubesc atât de mult încât doare

Emma Heming Willis și Bruce Willis trec printr-o perioadă nu tocmai ușoară, de adaptare la diagnosticul starului din „Greu de ucis” care a aflat recent că suferă de afazie, o tulburare care îi afectează vorbirea și cogniția. Fostul model a făcut luna aceasta dezvăluiri despre cum viața lor s-a schimbat de când au primit teribila veste, dar și despre cât de mult își iubește soțul. 

Zilele acestea, Emma (43 de ani) a publicat pe Instagram Stories o fotografie în care îl sărută pe Bruce, alături de mesajul: „Îl iubesc atât de mult încât doare”.

emma willis
Bruce și Emma Willis. Foto: Instagram Emma Willis

Heming Willis și-a lăudat soțul pentru încrederea pe care o are în el.

„Motto-ul meu este acum nu lăsa frica să te oprească. De ce? Pentru că frica mă oprește în mod constant”, a spus ea. „Este un alt motiv pentru care m-am îndrăgostit de soțul meu, frica nu l-a oprit niciodată”.

Ea a continuat: „Pot spune ce vor (și au făcut-o neîncetat), dar acest tip a fost întotdeauna condus de pasiunea lui și nu i-a lăsat niciodată pe oamenii negativi să-l oprească. Și am atât de mult respect, dragoste și admirație pentru acest bărbat.!”

Fostul model, care are o companie de cosmetice dedicate îngrijirii pielii, numită CocoBaba, a vorbit luna trecută despre echilibrarea obligațiilor familiale cu timpul pe care și-l dedică ei, într-un interviu pentru The Bump.

„Mă chinui să-mi fac timp pentru îngrijirea personală în fiecare zi”, a spus ea în interviu. Am pus nevoile familiei mai presus de ale mele, ceea ce am descoperit că nu mă face vreo eroină. Iar asta a avut un impact asupra sănătății mele mintale și a sănătății mele generale și nu a servit nimănui din familia mea.”

În urmă cu mai bine de două luni, Heming Willis a publicat o declarație comună pe Instagram, cu fosta soție a lui Willis, Demi Moore, prin care au anunțat că Bruce renunță la actorie din cauza diagnosticului de afazie.

Citește și:

Lisa Marie Presley, apariție rară în public, la premiera filmului Elvis. Nu a mai pășit pe covorul roșu după ce și-a pierdut fiul

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri