premiera film elvis
Divertisment

Lisa Marie Presley, alături de fiicele sale și de mama ei, Priscilla. / Foto: Profimedia

Lisa Marie Presley, apariție rară în public, la premiera filmului Elvis. Nu a mai pășit pe covorul roșu după ce și-a pierdut fiul

Lisa Marie Presley (54 de ani), fiica lui Elvis, a fost în centrul atenției la premiera filmului despre viața tatălui său, ce a avut loc în Graceland, Memphis, locul în care a trăit și s-a stins regele Rock and Roll.

Fata legendarului artist a bifat prima apariție pe un covor roșu, din ultimii doi ani. În iulie 2020, fiul ei, Benjamin Keough, în vârstă de 27 de ani, s-a sinucis. Acesta a fost îngropat într-o grădină a fabulosului domeniu Graceland, unde bunicul lui faimos își avea reședința.

familia lui elvis presley si austin butler
Lisa Marie Presley, alături de cele trei fiice, de mama ei, Priscilla, și de Austin Butler, al premiera filmului "Elvis". / Foto: Profimedia

Lisa Marie nu a fost singură la eveniment, ci alături de fiicele sa, Riley, Harper și Finley, dar și de mama Priscilla Presley. Astfel, trei generații au ținut să cinstească memoria lui Elvis prin participarea la evenimentul care marcat premiera americană a filmului omonim, în care Austin Butler intră în pielea legendarului artist. Elegantă, îmbrăcată în negru, Lisa Marie a pozat alături de familia sa (cele trei fiice și mama Priscilla Presley), dar și lângă Tom Hanks și soția acestuia, Rita Wilson, dar și cu Austin Butler, despre care a spus că merită un Oscar pentru interpretare.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Citește și: Lisa Marie Presley, mărturisiri sfâșietoare despre pierderea fiului ei: ”Mi-a frânt inima!” Benjamin Keough s-a sinucis la 27 de ani

Lisa Marie Presley, devastată de pierderea fiului ei

În urmă cu aproape doi ani, Lisa Marie Presley trecea prin tragedia vieții ei, după ce unicul ei băiat, Benjamin Keough, a ales să-și ia viața.

"Are inima frântă, este de neconsolat și incredibil de devastată, dar încearcă să rămână puternică pentru gemenele ei și pentru fiica ei cea mare, Riley. Și-a adorat băiatul. A fost dragostea vieții ei", transmitea un reprezentant al Lisei Marie după moartea lui Benjamin.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fiica lui Elvis este mereu cu gândul la cel pe care l-a iubit ca pe ochii din cap. Inclusiv după ce a urmărit filmul despre tatăl ei, aceasta a menționat că lui Benjamin i-ar fi plăcut la nebunie rezultatul.

Citește și: Priscilla Presley, adevărul despre căsnicia cu Elvis: "Știam în ce intru pentru că l-am cunoscut de la o vârstă fragedă"

"Ceea ce m-a emoționat până la lacrimi a fost să le văd pe Riley, Harper și Finley (cele trei fete ale ei - n.r.) imediat după vizionare. Toate trei erau copleșite în cel mai bun mod cu putință, pline de mândrie în legătură cu bunicul lor și moștenirea lui, într-un mod pe care nu l-am experimentat anterior. Mi se frânge inima că fiul meu nu este aici să-l vadă. I-ar fi plăcut la nebunie", scria Lisa Marie pe Instagram, la jumătatea lunii mai, când a văzut filmul pentru prima dată.

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri