Emna Răducanu la US Open
Actualitate

Emna Răducanu la US Open / Profimedia Images

Emma Răducanu, apariție spectaculoasă la Met Gala. Senzația tenisului a strălucit într-o ținută nonconformistă

La doar câteva zile de când a obținut o victorie senzațională la US Open, Emma Răducanu, în vârstă de 18 ani, a fost prezentă la Met Gala, unde a strălucit într-o ținută nonconformistă.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, prima apariție pe covorul roșu. La 17 ani de la ruperea logodnei, cuplul "Bennifer" face furori din nou

Emma Răducanu, la Met Gala 2021

Emma Răducanu, tânăra care este în centrul atenției de când a obținut o victorie senzațională la US Open, a zburat la New York pentru a participa la Met Gala, unul dintre cele mai importante evenimente mondene din lume.

Emma Răducanu (5)

Jucătoarea de tenis a ales să poarte o fustă midi în partea din față și cu trenă în spate, pe care a asortat-o cu un top crop și cu o cămașă oversized, toate aceste piese având un imprimeu alb negru. De asemenea, tânăra a ales să-și asorteze ținuta și cu niște botine negre, precum și cu niște cercei.

Emma Răducanu, la Met Gala 2021

Citește și: Dezvăluiri despre coșmarul trăit de un model care a defilat pentru Victoria's Secret:”Nu aveam energia să urc câteva trepte!”

Cine este Emma Răducanu

Emma Răducanu a devenit, duminică noaptea, prima câștigătoare de trofeu major venită din calificări, după ce a învins-o pe Leylah Fernandez cu 6-4, 6-3. Ea a reușit această victorie la doar a doua prezență pe un tablou principal de Grand Slam.

”Mereu am visat să câștig un turneu de Mare Șlem. Am început să-mi imaginez de când eram foarte mică, iar cel mai des mă gândeam la sentimentul pe care ți-l dă câștigarea trofeului și la momentul în care mergi la oamenii apropiați din lojă. Am adormit în multe nopți gândindu-mă la această imagine”, a spus Răducanu la conferința de presă.

Ea a devenit cea mai tânără câștigătoare de Mare Slem din 2004 încoace de la Wimbledon, de la Maria Sharapova, care se impunea la 17 ani. Și prima jucătoare de la US Open care nu pierde set și câștigă de la Serena Williams în 2014. Americanca a cedat atunci doar 32 de game-uri, în timp ce britanica a lăsat pe drum 34 pe tabloul principal.

Emma Răducanu a crescut la Londra, dar s-a născut în Canada dintr-un tată român și o mamă chinezoaică. Succesul de la Flushing Meadows vine la doar trei luni după ce tenismena a debutat în circuitul de tenis profesionist feminin WTA.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri