Ben Affleck, Jennifer Lopez
Divertisment

Ben Affleck, Jennifer Lopez, Foto: Profimedia

Jennifer Lopez și Ben Affleck, prima apariție pe covorul roșu. La 17 ani de la ruperea logodnei, cuplul "Bennifer" face furori din nou

În anii 2000 erau unul dintre cele mai în vogă cupluri de la Hollywood, uimind publicul cu logodna neașteptată și aparițiile în cadrul evenimentelor importante. Iar astăzi, la 17 ani de la ruperea logodnei, Jennifer Lopez și Ben Affleck au apărut din nou împreună pe covorul roșu, în calitate de cuplu.

Cuplul denumit "Bennifer" de fani, care a uimit o lumea întreagă cu reluare unei relații care încetase în anul 2004, și-a făcut debutul oficial pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția, iar momentul inedit a fost apreciat atât de cei prezenți, cât și de fanii de acasă.

'The Last Duel' premiere, 78th Venice International Film Festival, Italy - 10 Sep 2021

Citește și: Irina Shayk, ținută neinspirată la un eveniment din New York. A purtat un corset cu două numere mai mic, în care cu greu putea respira

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Parcă neschimbați, Jlo, în vârstă de 52 de ani, și Affleck, în vârstă de 49, au strălucit la premiera filmului „The Last Duel”, regizat de Ridley Scott, transportându-i pe fani din nou în anul 2003, ce marca ultima apariție pe covorul roșu a acestui cuplu inedit.

Ben Affleck, Jennifer Lopez

Ca întotdeauna, Jennifer a impresionat cu aspectul ei veșnic tânăr într-o rochie albă, cu decolteu adânc și pietre argintii în zona bustului, accesorizată cu bun gust. Nici Ben nu a fost mai prejos, îmbrăcat într-un costum negru, actorul a părut cu totul un alt bărbat la brațul partenerei sale, fiind vizibil fericit cu privire la prima lor apariție pe covorul roșu.

Citește și: Arată la 55 de ani ca la 25. Cindy Crawford, spectaculoasă într-un body negru, pe coperta unei reviste celebre

Iar dacă apariția din cadrul festivalului de film nu era de-ajuns, Jennifer Lopez a uimit cu o altă apariție "wow" la gala VMA 2021, care te face sa te întrebi fără ezitare: "Care este secretul lui Jlo la 52 de ani?"

jennifer lopez (48)

Vezi restul ținutelor purtate de artiștii anului la premiile VMA 2021 pe Profm.ro

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri