Emma Răducanu, apariție uimitoare la evenimentul Tiffany. Getty Images
Actualitate

Emma Răducanu, apariție uimitoare la evenimentul Tiffany. Getty Images

Emma Răducanu, într-o rochie super scurtă, la un eveniment din Londra. Celebra jucătoare de tenis a fost în centrul atenției

Emma Răducanu a atras toate privirile miercuri, atunci când a participat la un eveniment din Londra. Celebra jucătoare de tenis a purtat o rochie ce i-a pus în valoare silueta. 

Emma Răducanu, în vârstă de 19 ani, a ales să poarte la evenimentul din Londra o rochie scurtă, pusă în valoare de un print alb/negru alb, semnată Christian Dior care i-a pus în eveidență formele, în special picioarele lungi și tonifiate. Aceasta a accesorizat rochia un sacou negru, oversized, pe care l-a purtat peste umăr. Ținuta ei a fost completată de sandale negre cu barete și, desigur, o brățară aurie Tiffany și cercei aurii.

Emma Răducanu, apariție uimitoare la evenimentul Tiffany. Getty Images
Emma Răducanu, apariție uimitoare la evenimentul Tiffany. Getty Images

După succesul de la US Open 2021, una dintre primele reușite pe piața publicitară a fost semnarea unui contract cu producătorul de bijuterii și obiecte de lux newyorkez, Tiffany & Co., parteneriat anunțat într-un eveniment găzduit de Vogue în Londra. Prin acest contract semnat, Emma Răducanu a intrat într-un club select al ambasadorilor Tiffany & Co., printre care se mai regăsesc Beyonce sau Jay-Z. 

Citește și: Emma Răducanu, prima vacanță după șapte ani de muncă pe terenul de tenis. Imagini din paradisul exotic în care a ajuns tânăra

Evening Standard a informat că bijuteriile purtate de Emma Răducanu în timpul finalei de la US Open însumează valoarea de 27,625 de lire sterline, adică peste 32,000 de euro. 

Emma Răducanu a fost numită de către The Sunday Times „sportiva anului 2021”, ca rezultat al performanței istorice semnate în Openul American, informează Sky Sports. Grație celor 10 victorii legate fără set pierdut la Flushing Meadows, Emma Răducanu a devenit prima campioană de Grand Slam din Marea Britanie din 1977, când Virginia Wade se impunea în finala Wimbledon. 

Emma Răducanu este prima câștigătoare de Mare Șlem

Emma Răducanu a devenit prima câștigătoare de Mare Șlem venită din calificări, după ce a învins-o pe Leylah Fernandez cu 6-4, 6-3, în finala US Open. Ea a reușit această victorie la doar a doua prezență pe un tablou principal de Grand Slam. Ea a devenit cea mai tânără câștigătoare de Grand Slam din 2004 încoace, de la Wimbledon, când Maria Sharapova se impunea la doar 17 ani. 

”Mereu am visat să câștig un turneu de Mare Șlem. Am început să-mi imaginez de când eram foarte mică, iar cel mai des mă gândeam la sentimentul pe care ți-l dă câștigarea trofeului și la momentul în care mergi la oamenii apropiați din lojă. Am adormit în multe nopți gândindu-mă la această imagine”, a spus Răducanu la conferința de presă.

Citește și: Emma Răducanu, apariție spectaculoasă la Met Gala. Senzația tenisului a strălucit într-o ținută nonconformistă

Emma Răducanu a crescut la Londra, dar s-a născut în Canada dintr-un tată român și o mamă chinezoaică. Succesul de la Flushing Meadows vine la doar trei luni după ce tenismena a debutat în circuitul de tenis profesionist feminin.

După triumful de la US Open, din septembrie, când și-a adjudecat și premiul de două milioane de dolari, pentru Emma au urmat numai momente incredibile pentru Emma Răducanu. La doar 18 ani, a fost invitată la MET Gala și a devenit imaginea unor branduri de lux.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?