emmanuel macron
Actualitate

Emmanuel Macron, dornic de adrenalină, a ieșit cu un ski-jet în larg. / Foto: Profimedia

Emmanuel Macron și-a arătat mușchii la "vânătoare de valuri". Președintele Franței, dornic de adrenalină, a ieșit cu un ski-jet pe mare

Emmanuel Macron e într-o vacanță alături de soția lui Brigitte, și de familia extinsă la reședința lor de vară din sudul Franței. Dornic de adrenalină și curajos printre valuri, președintele francez a făcut un adevărat spectacol pe un ski-jet, pe care l-a mânuit cu măiestrie.

Citește și: Apariția președintelui Volodimir Zelenski și a soției sale pe coperta Vogue a creat controverse: „E un gest de vanitate”

emmanuel macron
Emmanuel Macron a ținut în frâu ski-jet-ul. / Foto: Profimedia

Dacă zilele trecute a fost pozat de paparazzi la bustul gol într-o canoe, acum, Macron a urcat pe un ski-jet și s-a aventurat în larg. Nederanjat de nimeni, acesta a făcut un adevărat spectacol. A mers cu viteză și și-a arătat și mușchii brațelor, imediat remarcați de cei care au dat cu ochii de pozele făcute de paparazzi. Soția lui, Brigitte, în vârstă de 69 de ani, a preferat să-și privească partenerul de viață de pe o barcă, unde a stat alături de o gardă de corp.

Citește și: Carla Bruni și Nicolas Sarkozy, vacanță în Formentera. Fostul președinte francez, la bustul gol pe iaht, soția lui, în blugi scurți

brigitte macron
Brigitte, soția lui Macron, a preferat să-l urmărească de pe barcă. / Foto: Profimedia

Când nu s-a aflat în apă, liderul de la Palatul Elysee, în vârstă de 44 de ani, a stat pe plajă, la bustul gol, relaxându-se și bucurându-se de soare.

Reședința din Fort de Bregnancon este locul obișnuit de vacanță al președinților Franței încă din anii '60, un loc în care au parte de intimitate.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Ce planuri ai, ce vei face în primele luni ale anului 2024?

Partenerii Nostri