fashionista la 3 ani
Actualitate

Fashionista de numai 3 ani cu o garderobă de peste 20.000 de euro. De ce postările ei au stârnit controverse pe internet

Hena Paja, o britanică în vârstă de 33 de ani, este mama unei fetițe de trei ani, faimoasă pe rețelele de socializare prin prisma hainelor pe care le îmbracă de la designeri cunoscuți precum Dior și Gucci. La doar trei ani, micuța Sorena are o garderobă în valoare de 20.000 de lire sterline, în care se găsesc piese vestimentare de la designeri precum Gucci, Moschino, Dior, Ralph Lauren, Burberry și multe altele.

Hena Paja a început să-și îmbrace fetiță în haine de designeri încă de când era un bebeluș, iar în prezent, aceasta se bucură de aprecierea celor 51,000 fani de pe Instagram, care sunt încântați de stilul fetiței. Cu toate acestea, mama primește și păreri negative de la persoanele care o acuză că nu își lasă fetița să fie copil.

"Am primit o mulțime de reacții negative de la oameni, în special pe TikTok, unde străinii îmi spun„ las-o să fie copil ” și să nu o mai îmbrac în haine de designer."

Citeşte şi: Cum arată fiicele lui Gordon Ramsay. Tinerele au plecat în vacanță în Dubai ca să uite de pandemia de coronavirus


În ciuda criticilor, Hena Paja continuă să o îmbrace pe Serena în tot felul de haine scumpe, spunând că adoră să îi creeze ținute cât mai frumoase, iar fetița este încântată să le poarte și să pozeze pentru diferite branduri.
„Am primit numeroase cereri de la branduri pentru colaborări; ea primește complimente nesfârșite și iubește să pozeze pentru cameră.”

Citeşte şi: Alessandra Ambrosio, irezistibilă la plajă, în Brazilia. Cum a fost surprins modelul de 39 de ani

SURSA FOTO: instagram

Etichete: haine , fashionista , designeri

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri