Alessandra Ambrosio, 2014
Divertisment

Alessandra Ambrosio, 2014, pe podiumul Victoria's Secret / Foto: Getty Images

Alessandra Ambrosio, irezistibilă la plajă, în Brazilia. Cum a fost surprins modelul de 39 de ani

Alessandra Ambrosio, celebrul îngeraș al Victoria’s Secret, reușește să facă furori ori de câte ori pășește pe podium, dar nu numai. De curând, supermodelul a fost surprins la plajă, unde a făcut furori cu silueta ei perfectă.

Alessandra Ambrosio are 39 de ani și se menține într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă sunt imaginile surprinse de curând. Aflată la plajă, în Florianopolis, Brazilia, supermodelul și-a etalat trupul perfect sculptat într-un costum de baie minuscul, format din două piese.

Jessica Simpson, apariție irezistibilă după ce a slăbit mai bine de 45 de kilograme. Imaginea a făcut senzație printre fani

Alessandra Ambrosio a profitat de timpul liber și s-a bucurat de câteva ore petrecute la plajă, lăsându-se alintată de razele soarelui.

Alessandra Ambrosio are doi copii 

Alessandra Ambrosio are doi copii, pe Anja (11 ani) și pe Noah (8 ani), din relația pe care a avut-o cu Jamie Mazur de care s-a despărțit în 2015. Aceștia care au fost împreună timp de 13 ani.

Alessandra Ambrosio, apariție irezistibilă la plajă. Cum arată modelul de 39 de ani într-un costum de baie minuscul

Brazilianca este un supermodel de talie internațională, poartă cu mândrie aripile de ”îngeraș” Victoria’s Secret, se află în topul celor mai bine platite modele, iar revista People a inclus-o in clasamentul celor mai frumoase femei din lume.

Credit foto: Profimedia Images, Getty Images 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?