regina elisabeta a II-a
Actualitate

Regina Elisabeta a II-a își ține mereu poșeta pe brațul stând. Rareori îi schimbă locul. / Foto: Profimedia

Felul în care regina Elisabeta a II-a își ține geanta spune multe. Ce mesaje transmite când mută poșeta de la locul ei obișnuit

La fiecare apariție publică, regina Elisabeta a II-a arată mereu impecabil, în costumele de multe ori colorate, pălării și bijuterii delicate. Nu-i lipsește niciodată geanta, însă nu o poartă numai din rațiuni estetice, ci și pentru că o folosește pentru a le transmite semnale importante ajutoarelor sale.

Suverana Marii Britanii petrece mult timp în întâlniri cu diplomați, politicieni sau celebrități din toată lumea. Deși le oferă tuturor atenție și timp, uneori vrea să iasă din conversațiile care durează prea mult. Pentru a reuși să se retragă fără a-și jigni interlocutorul, regina apelează la câteva mici trucuri, scrie Daily Star, care-l citează pe Hugo Vickers, expert regal.

Citește și: Daniel Craig, dezvăluiri despre cum este Regina Elisabeta a-II-a în privat. Cu ce glumă l-a surprins suverana pe actor

Secretul Elisabetei a II-a pentru a ieși din aceste situații este chiar poșeta ei, pe care o folosește pentru a le da semne angajaților care îi sunt în preajmă. În mai toate imaginile surprinse, regina își ține accesoriul de bază pe partea stângă.

regina elisabeta a II-a

Dacă apare cu geanta pe brațul stâng și apoi îi schimbă locul pe cel drept, înseamnă că e gata să încheie conversația în care e angajată, iar cei din staff primesc un semn discret că are nevoie de ajutor.

Dacă își pune poșeta pe masă, regina semnalează că vrea să plece de la evenimentul la care se află sau că în cinci minute are nevoie ca acesta să se încheie.

regina elisabeta a II-a

Dacă suverana britanică își pune geanta pe jos, atunci ceea ce exprimă este mult mai personal și mai direct, însemnând că nu se bucură de interacțiunea cu interlocutorul său.

Citește și: Fotografie rară cu regina Elisabeta și prințesa Margaret din perioada adolescenței. Suverana britanică este de nerecunoscut

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri