The London Olympics 2012 - Opening Ceremony
Divertisment

Jocurile Olimpice Londra 2012. Daniel Craig și Regina Elisabeta II. Profimedia

Daniel Craig, dezvăluiri despre cum este Regina Elisabeta a-II-a în privat. Cu ce glumă l-a surprins suverana pe actor

Daniel Craig a avut cel puțin două ocazii de a o întâlni pe Regina Elisabeta a II-a față în față. Una dintre ele, când suverana i-a acordat Ordinul Sfântul Mihail și Sfântul Gheorghe, în Ajunul Anului Nou. Miercuri, invitat la „The Late Show With Stephen Colbert”, Daniel Craig a vorbit despre acest moment deosebit. 

Distincția, care este în mod normal ajunge la diplomați și spioni, i-a fost înmânată actorului pentru „contribuția sa remarcabilă în industria filmului”, mai cu seamă în franciza cu agentul 007. Cu toate acestea, principala curiozitate a gazdei Stephen Colbert a fost să știe cum este regina în privat.

„Foarte amuzantă”, a dezvăluit Daniel Craig. „Foarte amuzantă, pusă pe glume, glume despre mine”. Actorul a continuat: „Făceam fotografia, iar ea a spus: 'Oh, nu, el este cel care nu zâmbește...'”

Nu a fost prima dată când Craig s-a aflat în prezența suvernei. S-au întâlnit și la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra, când s-au alăturat pentru un moment James Bond.

Kate Middleton, răvășitoare la premiera peliculei "No Time to Die". Ducesa de Cambridge a fost centrul atenției pe covorul roșu

Colbert a vrut să știe și cum sunt câinii Elisabetei a-II-a în privat, iar Craig a răspuns: „M-am rostogolit pe podea cu ei de cele mai multe ori. Adică, ei sunt mereu acolo. Cred că au proprii lor lachei. Și da, sunt foarte prietenoși.”

Vezi și: 007, un agent cu licență pentru a iubi. Cine au fost de-a lungul anilor cuceritoarele fete Bond din franciza cu cel mai cunoscut spion

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri