Close,Up,Caring,Granddaughter,Holding,Grandmother,Hand,,Young,Daughter,Comforting
Actualitate

O femeie și-a găsit mama biologică după ani de căutări / Credit foto: Shutterstock

Femeia schimbată la naștere și-a sărbătorit ziua cu mama ei naturală, după ani de căutări: „Am știut că voi trăi acest moment”

Ani la rând, Diane Bazella, o femeie în vârstă de 63 de ani, a visat la momentul în care își va sărbători ziua de naștere alături de mama ei, cea care i-a dat naștere și care a dat-o spre adopție. „Întotdeauna am știut că se va întâmpla asta”, le-a mărturisit ea jurnaliștilor de la People.

Conform sursei citate, femeia a visat întotdeauna la momentul reîntâlnirii cu cea care i-a dat naștere, iar visul a devenit realitate  abia la sfârșitul lunii septembrie, când ea și mama ei, Sherri, în vârstă de 81 de ani, au luat prânzul în orașul natal al lui Bazella, Minnetonka, Minnesota, Statele Unite ale Americii și au mers la o sesiune de cumpărături.

„Mereu m-am gândit la ea, m-am întrebat cum arată și dacă am trecut pe lângă ea vreodată și nu am știut că e mama mea”, și-a amintit Bazella, adăugând: „Am știut mereu că ne vom întâlni. Am știut că vom trăi această zi”.

Citește și: Cum arată azi și cu ce se ocupă nepoata lui Charlie Chaplin. În weekend, a impresionat cu aparițiile ei la Festivalul de la Cannes

Femeia nu și-a imaginat, însă, cât de lungă va fi această călătorie.

„Dacă nu mi s-ar fi întâmplat mie, nu aș fi crezut”, a mai povestit Bazella, care a mărturisit că a pornit în căutarea părinților biologici la vârsta de cinci ani, când a aflat că fusese adoptată. A reușit să-i găsească abia în 2021.

De-a lungul anilor, ea și-a pus nenumărate întrebări și a fost curioasă să afle cine sunt rudele ei. În 2021, însă, ea și-a făcut un test ADN și a apelat la serviciile unui detectiv amator, care a aflat nu doar unde se află mama ei biologică, ci și o altă informație teribilă: ea și alt copil au fost schimbați la naștere.

Citește și: Alice Peneacă, imagini inedite cu noul partener. Modelul are o relație la aproape patru ani de la divorțul de Bobby Păunescu

Crescută în Edina, Minnesotta, Bazella a mărturisit că părinții ei adoptivi i-au povestit că a apărut în viața lor când avea nouă luni: „M-am simțit diferită din acea zi. Mi-a schimbat traiectoria vieții”, a mai spus ea, precizând, de asemenea, că a aflat că mama ei naturală avea 18 ani când a născut-o și a fost adoptat abia câteva luni mai târziu după ce a venit pe lume. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ulterior, când avea 23 de ani, a găsit un document despre care credea că este certificatul de naștere original și a localizat doi oameni pe care-i credea părinții biologici.

Când a aflat, însă, că a murit femeia despre care credea că este mama ei biologică, aceasta a fost sfâșiată de durere. S-a întrebat, însă, de ce nu simte o legătură specială cu ea, iar răspunsul avea să-l afle mult mai târziu. 

În 2017, în încercarea de a afla vreo informație despre tatăl ei sau dacă are frați, ea și-a cumpărat un kit de testare ADN. Rezultatele au fost surprinzătoare, căci niciunul dintre numele trecute în arborele genealogic nu se potriveau cu neamurile ei. 

Citește și: Martin Scorsese și Robert De Niro, colegii lui Ray Liotta din „Goodfellas”, șocați și devastați de moartea starului: „Mult prea tânăr ca să ne părăsească”

Fără să stea pe gânduri, a decis să-i scrie unei  femei care apărea în raportul ei ADN. Astfel, a aflat că tatăl ei i-a mărturisit că a avut un copil în 1960 cu o femeie care nu mai există în viața lui, Sherri Nordlie. Acesteia nu i-a venit să creadă ce a aflat, iar ulterior a sunat o altă femeie care trecută în acel document. Când i-a povestit ce a aflat, aceasta a afirmat: „Aceasta este verișoara mea”. Astfel, Bazella a ajuns la mama ei biologică, Sherri Geerts.

Femeia a sunat-o pe Bazella chiar la scurt timp după ce își pierduse soțul, de Crăciun în 2021. Cele două au păstrat legătura, iar, după mai multe schimburi de e-mailuri și ore vorbite la telefon, acestea s-au întâlnit.

„Niciodată nu am renunțat la speranța că o voi găsi într-o zi”, a spus Geerts, care este mama a trei băieți.

Bazella a început, de asemenea, o relație și cu tatăl ei natural, Victor Rebeck, în vârstă de 83 de ani, care îi telefonează cel puțin o dată pe săptămână: „A fost o experiență care mi-a schimbat viața”, a spus el.

Totodată, Bazella speră că într-o zi o va găsi pe femeia cu care a fost schimbată la scurt timp după naștere. „Nu știm cine este, nu a căutat-o niciodată pe mama ei naturală. Ar fi dat de mama mea”.

Etichete: femeie , mama , cautari

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri