Photocall: Kiera Chaplin
Divertisment

Kiera Chaplin. Getty Images

Cum arată azi și cu ce se ocupă nepoata lui Charlie Chaplin. În weekend, a impresionat cu aparițiile ei la Festivalul de la Cannes

Nepoata lui Charlie Chaplin, Kiera Chaplin, și-a făcut apariția în weekend pe covorul roșu de la Cannes. În vârstă de 39 de ani, Kiera a fost prezentă la premiera filmului „Forever Young”, dar și la cina Chopard Loves Cinema din cadrul Festivalului din Franța.

Chaplin a impresionat cu ținutele care i-au pus în evidență silueta.

Pe covorul roșu, ea a purtat o rochie albastră cu crăpătură pe picior, iar pentru cină a ales o creație neagră cu decolteu. Și-a accesorizat look-ul cu un clutch și cercei argintii.

Kiera Chaplin este nepoata lui Charlie Chaplin și străneapoata dramaturgului american Eugene O'Neill. Are are 39 de ani și este model, actriță, producătoare de film și antreprenoare.

S-a născut la Belfast, în Irlanda de Nord, iar de-a lungul anilor a locuit în Londra, Paris, Los Angeles și New York.

În cinematografie, este cunoscută pentru The Importance of Being Earnest (2002), Japan (2008) și The Year That Trembled (2002).

Cea de-a 75-a ediţie a celui mai mare festival cinematografic din lume a readus vedetele de la Hollywood pe Riviera Franceză la jumătatea lunii mai.

Această ediţie este, de asemenea, cel mai amplu eveniment cinematografic organizat de la începutul pandemiei de coronavirus, reunind numeroşi reprezentanţi ai acestei industrii şi un număr mare de spectatori. În 2020, festivalul a fost anulat, iar în 2021 a fost amânat pentru luna iulie şi organizat într-un format relativ redus din cauza îngrijorărilor cauzate de COVID-19.

Selecţia Oficială a Festivalului de la Cannes 2022 conţine o varietate largă de filme şi include unele dintre cele mai aşteptate titluri ale anului, precum "Crimes of the Future Past", de David Cronenberg, "Top Gun: Maverick", de Joseph Kosinski, şi "Armageddon Time", de James Gray. În competiţia pentru trofeul Palme d'Or se află şi regizorul român Cristian Mungiu, selectat în acest an cu filmul "R.M.N.".

Cea de-a 75-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes se desfăşoară în perioada 17-28 mai.

Citește și:

Carla Bruni a sfidat vârsta din buletin într-o rochie care i-a venit ca turnată. Fosta primă doamnă a Franței a strălucit la Cannes

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri