andreea marin si fiica ei, violeta
Actualitate

Andreea Marin și Violeta au o relație foarte bună. / Foto: Instagram

Fiica Andreei Marin s-a transformat într-o domnișoară superbă. Violeta e înaltă, cu ochii albaștri, are talent artistic și visuri mari

Recent, la lansarea colecției de bijuterii a Andreei Marin, o prezență aparte a luat ochii reporterilor și ai invitaților. Este vorba despre fiica gazdei evenimentului, Violeta, în vârstă de 14 ani, care a impresionat cu frumusețea ei, dar și cu dezinvoltura.

Multă vreme, Andreea Marin și Ștefan Bănică și-au ținut fiica departe de privirile curioșilor, dar iată că acum, prezentatoarea tv i-a făcut o intrare triumfală adolescentei în lumea mondenă.

violeta marin banica

Citește și: Andreea Marin a publicat o serie de poze rare cu Violeta, fiica ei cu Ștefan Bănică Jr.

Cu ocazia lansării unor bijuterii a căror ambasador este Andreea, vedeta tv a avut-o alături de ea pe Violeta. Până mai ieri o fetiță, aceasta s-a transformat într-o domnișoară în toată regula. Înaltă, cu părul lung și ochii albaștri, Violeta a fos t o prezență diafană la eveniment. A purtat o rochie scurtă, bej, și a încălțat pantofi sport. A acceptat să vorbească cu reporterii și a dat câteva detalii despre ce-i place să facă, ce relație are cu mama ei și ce-și dorește pentru viitor.

Ce carieră își dorește Violeta să urmeze

andreea marin si fiica ei, violeta

Violeta a mărturisit că i-ar plăcea o carieră în avocatură, dar că este atrasă și de latura artistică. "Eu cânt mai mult la pian. Piesa pe care am făcut-o cu tata nu o să o scot pentru public. Poate o scoate el mai târziu. Eu nu cânt în ea, doar am compus-o. Nu sunt într-o competiție cu fratele meu. Eu, momentan, mă concentrez pe chestiile mele academice și mă gândeam poate să o iau spre avocatură, poate fac actorie.
Îmi place foarte mult actoria, dar nu e un job stabil, mai ales că mi-ar plăcea să merg la New York, deci acolo clar nu e un job stabil", a povestit Violeta în fața camerelor de luat vederi.

Citește și: Andreea Marin, imagine rară pe rețelele sociale. Vedeta și-a impresionat fanii: ”Cea mai frumoasă femeie din lume!”


Ce relație are Violeta cu mama sa, Andreea Marin

"Mama e o persoană complexă, îmi place de ea, e tupeistă în sensul bun. Sunt foarte mândră de ce a realizat până acum. Tot timpul se gândește la alții înainte să se gândească la ea. Comunicăm destul de ok. Este normal să ne certăm câteodată, dar nu pe chestii mari, nu pe ceva grav. Sunt mândră să fiu fiica ei, e o femeie puternică", a lăusat-o Violeta pe mama ei.

Citește și: Romanița Iovan, în formă maximă la 57 de ani. Are aceeași siluetă ca în tinerețe: “Ce păstrăm în interior nu se deteriorează”

Foto: Instagram, Facebook, capturi YouTube, click.ro

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri