violeta banica (3)
Actualitate

Ana Violeta Bănică / Foto: Instagram

Fiica Andreei Marin știe deja ce vrea să facă în viață. Violeta are planuri mari peste hotare, unde vrea să plece cu un om special

Deși este încă adolescentă, Ana Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, știe deja ce vrea să facă în viață. Mai mult, după terminarea liceului, își dorește să plece să-și continue studiile în străinătate. New York-ul o atrage cel mai mult și speră să ajungă acolo alături de o persoană dragă și apropiată ei.

Se apropie rapid momentul în care Violeta va pleca de acasă și va lua viața în piept. Unicul copil al Andreei Marin are deja câteva realizări în palmares, pe care să le treacă în CV, dar și planuri mari în tolbă. 

„Mama mea mi-a zis să fac ceva serios și apoi să aleg ceva distractiv. Nu am înțeles ce a spus până nu am realizat. Există meserii un pic mai grele de făcut, pentru oameni cu potențial mai mare, apoi există meserii mai ușoare, dar nu o zic ca să judec pe cineva. Doar că mi-am dat seama că mama mea crede în mine atât de mult, încât pot să aleg ceva care necesită mai mult efort și implicare, mai ales pe partea asta academică. Am început să mă interesez, m-am îndreptat spre Drept. Aș vrea să plec în străinătate, dar nu spun nu dacă aș rămâne aici”, a declarat Violeta Bănică pentru Playtech.

Citește și: Violeta, îndrăgostită la 16 ani. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a făcut publice primele imagini cu iubitul ei

Deși este atât de tânără, Ana Violeta demonstrează că este înzestrată cu destul curaj. Vrea să plece departe, în America. Speră ea să se mute alături de una dintre cele mai apropiate persoane, fratele ei vitreg, Radu Ștefan Bănică

ana violeta banica si radu stefan banica
Ana Violeta și fratele ei, Radu Ștefan Bănică / Foto: Instagram

"Dacă aș pleca în străinătate la studii, nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo. Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem. Fratele meu a fost tot timpul unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru că nu mă minte. Nu suport minciuna și tot timpul mi-a zis să fiu la locul meu, dar să fiu eu. Tot timpul am învățat să fiu naturală. El mi-a zis să stau mereu dreaptă, să nu stau cocoșată și mereu mă gândesc la el. Înainte să fac ceva, mereu mă gândesc înainte, pentru că suntem persoane publice și contează imaginea, dar, în general, tot ce fac fac cu familia sau cu acordul lor sau pur și simplu în scop de voluntariat sau activism. La școală nu am fost niciodată privită altfel, pentru că am crescut cu majoritatea colegilor încă de la creșă, așa că m-au cunoscut pe mine, Violeta, nu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică”, a mai spus adolescenta.

Violeta e îndrăgostită lulea

Recent, Ana Violeta a dezvăluit că simte fiorii iubirii. Aceasta a pus un clip de câteva secunde pe Insta Story, în care apare alături de un adolescent. Cei doi privesc într-o oglindă, după care tânărul o ia în brațe și o sărută.

„Te iubesc, George!”, a mai scris ea în dreptul imaginilor inedite, care au făcut, fără doar și poate, deliciul urmăritorilor.

Citește și: Andreea Marin și fiica ei, una mai elegantă ca cealaltă, amândouă premiate la o gală. Înaltă, cu ochi magnetici, Violeta e o apariție

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri