Michael Douglas și Diandra Luker
Actualitate

Michael Douglas și Diandra Luker / Profimedia Images

Fosta soție a lui Michael Douglas, apariție rară într-o fotografie de familie. Cum arată Diandra Luker la 69 de ani

Cameron, fiul cel mare al lui Michael Douglas, a sărbătorit-o pe cea mai importantă femeie din viața lui și, anume, pe mama sa, Diandra Luker. Astfel, cu ocazia zilei sale de naștere, acesta a făcut publică o fotografie inedită, stârnind astfel numeroase comentarii.

Diandra, care a fost căsătorită cu Michael Douglas în perioada 1977-2000, și-a sărbătorit ziua de naștere pe 16 aprilie, motiv pentru care fiul ei, Cameron, a făcut publică o fotografie rară de familie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginea respectivă, care a fost imortalizată în Santa Barbara, California, actrița care a împlinit 69 de ani apare alături de Cameron, acesta având brațul întins pe umerii ei.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, vacanță romantică la schi cu Michael Douglas: “Aș putea lua aurul la Olimpiadă”. Declarația de iubire a actorului

„La mulți ani, mama!”, a scris Cameron, adăugând: „Să continuăm numărătoarea inversă și să ne bucurăm de călătorie. Te iubesc!”

Evident, reacțiile din partea prietenilor virtuali nu au întârziat să apară: „O fotografie frumoasă cu voi doi. La mulți ani mamei tale!”, „La mulți ani superbei tale mame!”, „Să fiți binecuvântați!”, „Ce frumoși sunteți!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Diandra și Michael Douglas s-au căsătorit în 1977, când ea avea 22 de ani, iar el 34. Au devenit părinți în același an, fiul lor având acum 45 de ani. Actrița a semnat actele de divorț de Michael Douglas în 1995, dar a fost finalizat abia cinci ani mai târziu, chiar în anul în care actorul s-a căsătorit cu actuala lui soție, Catherine Zeta-Jones.

După ce s-a despărțit de Michael, Diandra a început o relație cu Zach Hampton Baconn III, alături de care i-a avut pe gemenii Hawn Paxton și Hudson Hunter, care au venit pe lume în martie 2004, cu ajutorul unei mame surogat. Trei luni mai târziu, ea și partenerul ei au pornit o luptă aprigă pe custodie. Ulterior, actrița a adoptat o fată, Imira, din Kazakhstan.

Michael Douglas este căsătorit cu actrița Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 52 de ani, este căsătorită cu starul din „Wall Street” de mai bine de două decenii și au împreună doi copii, Dylan Michael și Carys Zeta. Actrița galeză a vorbit despre secretul din spatele mariajului cu Michael Douglas: nu și-au pierdut niciodată simțul umorului.

„În primul rând, ne distrăm foarte mult împreună. Soțul meu este cu 25 de ani mai în vârstă decât mine, ăsta nu este un secret. Ca în orice relație, nu ar fi normal dacă nu ar exista urcușuri și coborâșuri. Constante trebuie să fie dragostea și respectul. Nu ne-am pierdut niciodată, dar niciodată, simțul umorului și ne bucurăm de compania celuilalt”, a dezvăluit câștigătoarea de Oscar.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas

Relația lor nu a fost lipsită de suișuri și coborâșuri, lucruri pe care au avut curajul să și le asume. Cei doi s-au despărțit în 2013, dar un an mai târziu s-au împăcat. Înainte, însă, au avut de înfruntat diagnosticul de cancer al lui Michael, dar și pe cel de tulburare bipolară al Catherinei. Au reușit, însă, să rămână împreună, iar ce i-au ținut uniți au fost iubirea și prietenia.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, mesaj emoționant în memoria socrului ei. Imaginea făcută publică i-a surprins pe fani: ”Ai fost favorita lui!”

”Ne-au spus mulți că nu vom rezista. Dar a fost o călătorie frumoasă a unei dragoste reale și a unei prietenii. Am fost suficient de norocoasă să mă căsătoresc cu prietenul meu cel mai bun și am fost împreună la bine și la rău. Secretul e să fii blând cu celălalt. Să-ți păstrezi umorul.”, a mărturisit Catherine, potrivit Mirror.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în noiembrie 2000 și au împreună doi copii: Dylan (21 de ani) și Carys (18 ani).

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri