AARP's 15th Annual Movies For Grownups Awards - Inside
Divertisment

Photo by Earl Gibson III/Getty Images

Catherine Zeta-Jones, mesaj emoționant în memoria socrului ei. Imaginea făcută publică i-a surprins pe fani: ”Ai fost favorita lui!”

Catherine Zeta - Jones și Michael Douglas formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, fiind căsătoriți de 20 de ani. Acum, însă, actrița a făcut public un mesaj sfâșietor în memoria socrului ei, care s-a stins din viață la 103 ani.

Catherine Zeta-Jones a susținut întotdeauna că familia ei este unită. Ba mai mult, ea a avut o relație specială cu Kirk Douglas, tatăl lui Michael, așa că miercuri, de ziua acestuia, a făcut publică o imagine inedită, în dreptul căreia a scris un mesaj emoționant.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Îmi lipsești în fiecare zi. La mulți ani, Pappy”, a scris actrița în dreptul unei imagini alb/negru, în care socrul ei o sărută pe obraz, în timp ce ține ochii închiși.

Imaginea inedită a atras zeci de mii de aprecieri, precum și numeroase comentarii: ”Ai fost favorita lui. Apariția ta cu el la Globurile de Aur a fost iconică”, ”O fotografie frumoasă, Catherine!”, a apreciat altcineva.

Citește și: Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, alături de copiii lor de Ziua Recunoștinței. Imaginea a făcut furori pe Instagram

De asemenea, soțul ei, Michael, a făcut public un mesaj în memoria tatălui tău, mulțumindu-i pentru tot ce l-a învățat de-a lungul timpului.

”La mulți ani, tată. Mi-e dor de tine și îți mulțumesc că mi-ai dat întotdeauna cele mai bune sfaturi. Cu dragoste, Michael.”, a scris actorul.

Citește și: Michael Douglas, mărturisiri emoționante după 20 de ani de căsnicie. Cum a început povestea de iubire dintre el și Catherine Zeta-Jones

Kirk Douglas a murit în luna februarie

Kirk Douglas, legendarul interpret al lui Spartacus și unul dintre ultimii supraviețuitori ai epocii de aur de la Hollywood, a murit pe 5 februarie 2020.

”Cu o uriașă tristețe, eu și frații mei anunțăm că Kirk Douglas ne-a părăsit astăzi, la vârsta de 103 ani. Pentru lume, era o legendă, un actor din epoca de aur a filmelor, un umanist care era dedicat dreptății, iar cauzele în care a crezut au fost un standard către care noi toți am aspirat; dar pentru mine și pentru frații mei Joel și Peter el a fost simplu - tata, pentru Catherine - un socru minunat, pentru nepoții și strănepoții lui - un bunic iubitor, iar pentru soția lui, Anne, un soț minunat ”, declara atunci Michael Douglas.

Kirk Douglas s-a născut sub numele de Issur Danielovitch, în Amsterdam (statul New York), fiind descendentul unor părinți de origine rusă care emigraseră în State în 1912. Kirk s-a căsătorit cu Diana Dill în 1943 și cu ea a avut doi fii - Michael și Joel. După divorțul de Diana, în 1951, s-a căsătorit în 1954 cu Anne Buydens, cu care a mai avut doi fii, Peter și Eric, cel din urmă mort în 2004.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?