mariah carey si nick cannon
Actualitate

Mariah Carey și Nick au divorțat după opt ani de căsnicie. / Foto: Profimedia

Nick Cannon, fostul soț al lui Mariah Carey, trece prin clipe grele. Fiul lui de cinci luni a murit din cauza unei tumori la creier

Fostul soț a lui Mariah Carey este în doliu. Nick Cannon suferă cumpit după ce fiul său cel mic, Zen, de doar cinci luni, a murit din cauza unei tumori la creier.

Prezentatorul tv a făcut anunțul devastator chiar în emisiunea sa, The Nick Cannon Show. "În weekendul trecut l-am pierdut pe fiul meu cel mic din cauza unei afecțiuni numite hidrocefalie. A fost vorba despre o tumoră malignă la creier, un cancer cerebral", a dezvăluit Nick cu lacrimi în ochi.

Nick Cannon

Citește și:Fiica lui Mariah Carey, prima campanie de modă la doar zece ani. Monroe este versiunea mai tânără a mamei sale

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Actorul a povestit că întregul calvar a început când micuțul avea numai două luni. Nick și mama lui Zen, modelul Alyssa Scott, au observat atunci că băiețelul avea probleme de respirație și o mărime destul de neobișnuită a capului, însă medicii le-au spus că fiul lor avea o acumulare de lichid în cap, acesta fiind diagnosticat în cele din urmă cu o tumoră malignă. "Imediat a trebuit să intre în operație", a mai spus fostul soț al solistei Mariah Carey.

Zen Cannon a murit la doar cinci luni

Nick Cannon fiu

După mai multe operații și proceduri medicale, starea lui Zen s-a înrăutățit considerabil în preajma Zilei Recunoștinței, când tumora a început să crească mult mai rapid.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Primele imagini cu Tom Parker, diagnosticat cu tumoră de gradul 4 pe creier. Artistul, surprins în timp ce se juca cu fiica lui

Nick și Alyssa au fost nevoiți să accepte că inevitabilul avea să se producă, așa că au încercat să petreacă cât mai mult timp împreună cu fiul lor, iar ultima lor zi în formulă de trei i-a prins pe plajă, privind răsăritul și apusul.

Zen era cel mai mic dintre copii lui Nick Cannon. Acesta mai are șase copii: o pereche de gemeni, Morrocan și Monroe, cu Mariah Carey și o alta cu actuala lui parteneră, Abby de la Rosa. De asemenea, acesta mai are doi copii și cu Brittany Bell, Golden și Powerful.

Nick Cannon a fost căsătorit opt ani cu Mariah Carey

nick cannon mariah carey copii

Între 2008 și 2016, Nick Cannon a fost căsătorit cu Mariah Carey. Cei doi au avut parte de o ceremonie privată în Bahamas, la casa de vacanță a divei. În 2011 au devenit părinții gemenilor Morrocan și Monroe, trei ani au depus actele de divorț, dar au rămas împreună până la pronunțarea lui, în 2016.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri