Anthony Ciccone și Madonna
Actualitate

Anthony Ciccone și Madonna nu aveau niciun fel de relație. / Foto: Profimedia

Fratele cel mare al Madonnei a murit. A avut probleme cu alcoolul și a dormit ani întregi sub un pod: "Familia mi-a întors spatele"

Anthony Ciccone, fratele cel mare al Madonnei, a murit la 66 de ani. Acesta nu a avut o viață ușoară și nici o relație bună cu celebra lui soră, pe care a și criticat-o în trecut.

Anunțul decesului lui Anthony a fost făcut de cumnatul lui. Madonna a crescut într-o familie catolică din Detroit alături de părinți și cei cinci frați. Anthony era cel mai mare, născut cu doi ani înaintea divei. Acesta a avut o viață total diferită de a surorii sale. A lucrat pentru tatăl lui, în via și crama acestuia, înainte de a cădea pradă alcoolismului și a rămâne fără un acoperiș deasupra capului. 

Citește și: Ce spune un chirurg plastician despre noua față a Madonnei: “La Grammy am văzut cea mai diferită versiune de până acum”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fratele Madonnei a dormit sub un pod

După ani întregi în care a dormit sub un pod din Michigan, în 2017, familia lui a spus că vrea să-l reintegreze în sânul ei. Această decizie a venit după ce el a spus public că rudele l-au părăsit. În 2011, Anthony declara pentru Daily Mail: "Sunt un zero în ochii lor, o non-persoană, o rușine. Dacă aș muri înghețat de frig, familia mea nu ar ști sau nu i-ar păsa vreme de șase luni. Familia mi-a întors spatele când îmi era greu. Credeți că nu am răspuns la întrebarea asta de un miliard de ori-de ce sora mea e multimilionară, iar eu trăiesc pe stradă? Niciodată să nu spui niciodată. Asta i s-ar putea întâmpla oricui". La acel moment, Ciccone își petrecea nopțile sub un pod, într-un sac de dormit, și câștiga câțiva dolari pe zi din reciclarea sticlelor și dozelor de aluminiu. În zilele bune, câte o masă caldă de la cantinele sociale.

Anthony Ciccone
Anthony Ciccone, fratele cel mare al Madonnei / Foto: Profimedia

Citește și: Madonna are 64 de ani, dar uimește pe zi ce trece cu aspectul din ce în ce mai tânăr. Chipul ei pare a nu avea nici măcar un rid

În trecut, Madonna s-a oferit să-i plătească recuperarea la dezalcoolizare, iar tatăl lor a spus că i-ar da jobul înapoi dacă primește ajutor specializat, însă Anthony nu a fost deschis să meargă la o clinică de dezintoxicare.

Lucrurile s-au mai îmbunătățit puțin pentru bărbat, în 2017, când a mers până la urmă pentru scurt timp la dezalcoolizare și a reluat legătura cu o parte din rudele sale.

 

Etichete: madonna , anthony ciccone

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?