65th Annual Grammy Awards, Show, Los Angeles, USA - 05 Feb 2023
Divertisment

Madonna a apărut cu chipul vizibil modificat la premiile Grammy 2023. / Foto: Profimedia

Ce spune un chirurg plastician despre noua față a Madonnei: "La Grammy am văzut cea mai diferită versiune de până acum"

Apariția Madonnei pe scena premiilor Grammy 2023 a stârnit multă rumoare. Diva de 64 de ani a apărut cu chipul vizibili modificat, cu pomeții și buzele mărite și fără niciun rid. Internauții "au luat foc" și au comentat continuu pe rețelele sociale. Iată ce spune un chirurg plastician consultat de Daily Mail.

Madonna are una dintre cele mai recognoscibile fețe din lume, dar când a urcat pe scenă la premiile Grammy 2023, mulți dintre fanii ei au spus că este de nerecunoscut și chiar au criticat-o dur.

Citește și: Madonna, ca o puștoaică.  Ținuta îmbrăcată de artistă i-a adus numeroase critici: ”Ai o vârstă, poartă-te ca atare!”

madonna
Madonna în anul 2000 și în 2023 / Foto: Profimedia
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Multe persoane s-au întrebat ce intervenții estetice și-a făcut, iar mai mulți chirurgi plasticieni au vorbit despre posibilele operații și proceduri la care a apelat cea supranumită "regina muzicii pop". Ei spun că ar fi vorba de un facelift complet, de operație la nas, dar și de prea multe injectări cu botox și fillere.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dr. Michael Horn, un plastician din Chicago, crede că artista de 64 de ani ar fi făcut de curând mai multe operații estetice. "De-a lungul anilor, Madonna pare că a trecut prin numeroase intervenții plastice. Apariția de la Grammy ne-a arătat cea mai diferită versiune pe care am văzut-o până acum. A trecut printr-un lifting facial. Acest lucru este evident, deoarece pielea ei este foarte întinsă și fără riduri. Și ochii îi par mai mici, probabil pentru că pielea i-a fost trasă spre spate în timpul liftingului. Madonna avea un nas care se potrivea cu chipul ei. Pare că a trecut printr-o rinoplastie, iar acum are un nas cu un vârf mai ascuțit și mai îngust", a spus specialistul.

madonna
Madonna în 2013 / Foto: Profimedia

Acesta susține că diva și-a făcut și mult botox, ceea ce se vede și prin faptul că mușchii feței i s-au mișcat foarte puțin în timpul discursului de pe scenă. "Ceea ce este izbitor și cel mai lesne de observat este schimbarea drastică a formei feței Madonnei, care are acum o structură în formă de V. De-a lungul timpului a folosit în mod excesiv substanțe de umplere (fillere), îndepărtându-se de structura osoasă naturală și plăcută pe care o avea cândva. Pomeții îi sunt mai proeminenți ca niciodată și nefiresc de ridicați". Medicul nu exclude ca diva să fi umblat și la linia sprâncenelor și a părului.

Citește și: Madonna are 64 de ani, dar uimește pe zi ce trece cu aspectul din ce în ce mai tânăr. Chipul ei pare a nu avea nici măcar un rid

Val de comentarii după apariția Madonnei la premiile Grammy 2023

Imediat cum Madonna și-a făcut apariția la premiile Grammy, pe Twitter s-a declanșat o furtună de comentarii: "Încerc să ignor faptul că Madonna are 'o nouă față'"; "Ce s-a întâmplat cu fața ei?"; "Chiar și-a distrus fața"; "Madonna arată bine pentru vârsta ei. Dacă vârsta ei ar fi fost de 2.700 de ani"; "Arată de parcă ar fi un vampir" .

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri