Charles Spencer și Karen Spencer
Actualitate

Charles Spencer divorțează de soția lui, Karen. / Foto: Profimedia

Fratele prințesei Diana s-a separat de soție, după 13 ani. Charles Spencer e la al treilea divorț și deja s-ar fi apropiat de altcineva

Charles Spencer, fratele mai mic al prințesei Diana, a anunțat că divorțează de soția lui, Karen, după aproape 13 ani de mariaj.

"Este extrem de trist. Vreau doar să mă dedic tuturor copiilor și nepoților mei. Îi doresc lui Karen numai fericire pe viitor", a declarat contele Spencer pentru Daily Mail.

Charles Spencer și Karen Spencer
Charles Spencer divorțează de soția lui, Karen. / Foto: Profimedia

Citește și: Marele absent de la nunta lui Kitty Spencer a fost chiar tatăl ei. De ce nu condus-o la altar Charles Spencer pe fiica lui cea mare

Relația dintre Charles, în vârstă de 60 de ani, și a treia lui soție, cu opt ani mai tânără, s-ar fi încheiat pe fondul scrierii cărții lui de memorii, perioadă în care a rememorat momente grele precum abuz sexual și fizic din timpul anilor de școală petrecuți la internat. Cinci ani i-a luat să scrie volumul, iar trezirea amintirilor l-a trimis direct la terapie.

Personalul de la Althorp House, acolo unde și prințesa Diana a copilărit, a aflat de separare încă din luna martie.

Charles Spencer s-ar fi apropiat deja de o altă femeie

Mai mult, publicația britanică scrie și că Spencer s-ar fi apropiat deja de o altă femeie, arheologul norvegian Cat Jarman, cu care și lucrează la un podcast de istorie. "Par foarte fericiți împreună, doar că sunt la început".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Nepotul prințesei Diana, cel mai râvnit burlac din Marea Britanie. Ce avere ar putea moșteni Louis Spencer

Charles și canadianca Karen Gordon s-au cunoscut în 2010, în Los Angeles, la o întâlnire pe nevăzute. S-au căsătorit în 2011, la doar două luni după nunta prințului William și a lui Kate Middleton, pe domeniul Althorp, care le-a și devenit casă și unde prințesa Diana este înmormântată. Cei doi au o fiică de 12 ani, Charlotte Diana. Karen mai are două fiice din mariajul anterior cu Mark Gordon, producător la Hollywood. De cealaltă parte, fratele regretatei Lady Di are patru copii cu prima lui soție, Victoria Lockwood, și încă doi cu cea de-a doua nevastă, Caroline Freud.

Etichete: divort , cuplu , charles spencer

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri