A adoptat un câine de la Leonardo DiCaprio și fosta lui iubită
Actualitate

A adoptat un câine de la Leonardo DiCaprio și fosta lui iubită / Profimedia Images, Captură video TikTok

Gafa teribilă făcută de o tânără care a adoptat un câine de la Leonardo DiCaprio și fosta lui iubită. Ce i-a spus Camilei Morrone

O femeie care a adoptat un câine de la Leonardo DiCaprio și de la iubita lui, Camila Morrone, a dezvăluit prin ce moment neplăcut a trecut atunci când i-a întâlnit.

Neda Mazd, o femeie din Los Angeles, California, SUA, și-a dorit să-și mărească familia cu un patruped. Se întâmpla chiar la începutul pandemiei de coronavirus, așa că a început să caute pe internet câinele perfect.

Astfel, ea a ajuns la un adăpost de animale, iar reprezentanții au pus-o în contact cu modelul Camila Morrone, care era chiar iubita lui DiCaprio atunci și care avea doi cățeluși Husky.

@izzaroze Just LA things #la #losangeles #leonardodicaprio #celebritystorytime ♬ original sound - Izza

Citește și: Alina Pușcău, modelul care s-a iubit cu Vin Diesel, spectaculoasă la 41 de ani. A pozat senzual, cu decolteul la vedere

La momentul acela, ea nu știa nimic despre ei, motiv pentru care atunci când a mers acasă la ei pentru a lua patrupedul, aceasta a făcut o confuzie uriașă. Mai exact, a crezut că tânăra este fiica actorului.

Câțiva ani mai târziu, în cadrul unui clip postat pe TikTok, ea a vorbit despre momentul jenant.

„Erau agenți de pază peste tot. Aveau mașini de lux și poșete scumpe, iar în curte aveau un teren de tenis și o fântână arteziană în mijlocul piscinei”, a spus ea.

Citește și: Leonardo DiCaprio, la petrecere cu Al Pacino. Starul din „Nașul”, însoțit și de iubita sa cu 53 de ani mai tânără

Neda a precizat că a fost întâmpinată de o tânără care a dus-o să vadă cățeii, iar la un moment dat a observat un bărbat ieșind în grădină. A crezut că este tatăl ei, însă atunci când a plecat și-a dat seama că era, de fapt, DiCaprio.

„Am întrebat-o dacă e tatăl ei, iar ea mi-a spus „Nu, e iubitul meu!”, după care i-am zis OK!”, a povestit ea, mărturisind că a plecat acasă cu unul dintre căței, iar apoi a căutat-o pe Google pe Camila și a fost șocată să descopere cine este.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit după patru ani de relație

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone s-au despărțit după patru ani de relație, la doar câteva luni după ce modelul a împlinit vârsta de 25 de ani.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone

Starul din „Revenant” și Morrone și-au făcut publică relația abia în 2020, pe covorul roșu de la ceremonia de decernare a Premiilor Academiei. Cei doi s-au cunoscut în 2008, prin intermediul actorului Al Pacino, care se întâlnea cu mama Camilei. Tânăra avea pe atunci doar 12 ani, însă Leonardo a păstrat legătura cu familia, iar după 10 ani, cei doi și-au început relația. 

"Leo și Camila și-au încheiat relația în timpul verii. Nu a existat nicio ceartă între ei. S-a ajuns la o concluzie firească"a declarat o sursă pentru The Sun

Citește și: Camila Morrone, prima apariție după despărțirea de Leonardo DiCaprio. Actrița este în căutarea unui apartament în Los Angeles

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri