Kate Middleton la inmormantarea printului Philip
Actualitate

Accesoriile purtate de Kate Middleton la înmormântarea prințului Philip au o poveste specială. / Foto: Profimedia

Gestul de prețuire al lui Kate Middleton pentru regina Elisabeta a II-a și prințesa Diana, la înmormântarea prințului Philip

Printre cele 30 de persoane care au putut participa la înmormântarea prințului Philip s-a aflat și Kate Middleton, soția prințului William. Pentru a-și arăta sprijinul și prețuirea față de regina Elisabeta a II-a, rămasă văduvă în pragul împlinirii a 95 de ani, ducesa de Cambridge a făcut un gest special.

În ziua în care întreaga familie și-a luat adio de la ducele de Edinburgh, Kate a ales să poarte bijuterii din colecția personală a reginei. Un colier cu patru șiraguri de perle a fost accesoriul care a atras atenția întregii lumi, iar asta deoarece fusese purtat în ocazii speciale și de regina Elisabeta a II-a, dar și de prințesa Diana.

regina Elisabeta a II-a

Citește și: Regina Elisabeta și prințul Philip, o dragoste ca-n povești. Ce sacrificiu a făcut ducele de Edinburgh pentru iubire

Bijuteriile purtate de Kate Middleton fac parte din colecția reginei

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Ținuta complet neagră a lui Kate și pălăria cu voaletă au fost completate de bijuteriile alese. Colierul cu perle și diamante face parte din colecția personală a Elisabetei a II-a, primit cadou din partea guvernului japonez, notează Daily Mail. Și cerceii au o poveste specială: perlele din care au fost confecționați au fost un cadou de la emirul Bahrainului, cu ocazia nunții Elisabetei cu Philip, din 1947.

printesa Diana

Și soacra ducesei, regretata prințesă Diana, a primit cu împrumută accesoriile prețioase în 1982, cu ocazia unui banchet organizat de regina Beatrix și prințul Claus al Olandei, la un an după nunta cu Charles.

Citește și: Averea fabuloasă a Reginei Angliei. Este chiar mai bogată decât s-a crezut

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri