grup de elevi
Actualitate

Susținerea elevilor l-a înduioșat pe un învățător care trecea prin clipe grele. / Foto: Shutterstock

Gestul unei eleve l-a emoționat enorm pe un învățător. Cum l-a ajutat o micuță să depășească un moment greu

Un învățător din SUA, care trecea prin momente grele din cauza morții socrului său, a găsit alinare în vorbele și gesturile de suflet ale micilor săi elevi.

Pe pagina de Facebook Stories For The Soul, Price Lawrence a spus povestea emoționantă a conexiunii dintre el și elevii săi, mesaj alături de care a pus și o imagine în care apar câteva monede și numele soției sale scris de un copil, dovezile inocenței unei fetițe care a simțit nevoia să-și arate susținerea într-un moment greu. Gestul ei simplu i-a făcut de îndată ziua mai bună bărbatului care trecea și prin durerea pierderii socrului, dar și prin gândurile neputinței de a-și ajuta soția.

Citește și: Un pianist din Atlanta a primit bacșișul vieții lui. Un străin l-a lăsat fără cuvinte cu gestul făcut și suma donată

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"În această dimineață, în timpul primei pauze, copiii și-au dat seama că nu sunt în apele mele. Când m-au întrebat de ce nu eram ca de obicei, le-am explicat că tatăl soției mele a murit și că eram îngrijorată pentru ea. Cu toții mi-au spus că le pare rău, iar apoi ne-am apucat de treabă. În timp ce stăteam în ușa clasei pentru a-i saluta la a doua pauză, una dintre fetițe mi-a pus ceva în palmă. Mi-a spus: 'Asta este pentru soția dumneavostră. Știu de când a murit tatăl meu că este foarte scump toul și, oricum, astăzi nici nu vreau înghețată'. Îmi doresc ca lumea să le dea mai multă atenție copiilor. Am putea învăța multe de la ei", a fost mesajul scris de învățător pe Facebook.

Citește și: Ea este femeia care a devenit bunică la 34 de ani: ”Nu mă așteptam să se întâmple atât de curând!”

 

Etichete: emotie , poveste de viata

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri