Gina Stewart2
Actualitate

Gina Stewart, cea mai dorită bunică de pe rețelele sociale / Instagram

Gina, cea mai dorită bunică din lume, a devenit model AI. Femeia de 52 de ani: „Am folosit peste 1000 de imagini!”

O bunică în vârstă de 52 de ani, care lucrează ca model, a reușit să-și impresioneze complet prietenii virtuali de curând, când a făcut public un videoclip inedit, în care pare mult mai tânără.

Gina Stewart, model de profesie și mama a patru copii, se mândrește cu o siluetă de invidiat. Săptămâna aceasta, însă, ea și-a uimit cei 400.000 de prieteni virtuali, întrucât a postat un videoclip în care fredonează versurile melodiei Diamonds, care este semnată de Rihanna.

Citește și: Ea e cea mai dorită bunică de pe internet. Cum arată Gina, femeia care face furori pe rețelele sociale

Aflată pe plajă, Gina poartă un hanorac și are părul lăsat liber. Fără să stea pe gânduri, ea fredonează versurile melodiei „Diamonds” și zâmbește în fața obiectivului de filmat.

Gina, cea mai sexy bunică, a devenit model AI

„Ce frumoasă ești!”, „Absolut superbă!”, „Frumusețea ta e incredibilă, ești un exemplu grozav pentru multe persoane”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Imaginile respective au fost, însă, obținute cu ajutorul inteligenței artificiale, întrucât aceasta a lucrat cu o campanie pentru a deveni model AI.

Citește și: O bunică a pozat în costum de baie la 70 de ani, iar imaginile fac furori: ”Arăți senzațional!” La ce alimente a renunțat în tinerețe

 

„Amuzant este că bărbații iubesc asta. Modelele AI sunt elegante, frumoase și dorite, ca și modelele din anii '90”, spunea ea.

„Cred că este un concept similar cu supereroii. Fiecare are un preferat, fiecare e obsedat de cineva. Este fantezie și o modalitate prin care scapă de realitate”, a mai spus femeia.

Gina, cea mai sexy bunică, a devenit model AI2

„Am fost fascinată de AI și am colaborat cu un artist incredibil. Am folosit 1000 de fotografii cu mine, în care am fost surprinsă în diferite unghiuri și m-au clonat. Rezultatele au fost uluitoare”, a mai spus ea, arătându-se impresionată de rezultat. 

De asemenea, ea a dezvăluit că a postat o lună de zile doar imagini realizate de AI, timp în care oamenii au reacționat pozitiv, iar ulterior a semnat un contract cu o agenție de modele AI, având chiar prima apariție pe coperta unei reviste.

Gina Stewart, desemnată cea mai sexy bunică din lume

Gina Stewart

În urmă cu mai bine de doi ani, Gina Stewart a fost desemnată cea mai sexy bunică din lume. A reușit să-și câștige acest titlu grație pozelor provocatoare pe care le postează pe rețelele sociale, dar și după ce a obținut titlul de Miss Maxim, în 2018, concurând alături de fete cu 20 de ani mai tinere decât de ea, scrie Daily Mail.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri