BeFunky-collage (5)
Divertisment

Ea e cea mai dorită bunică de pe internet. Cum arată Gina, femeia care face furori pe rețelele sociale

Cea mai sexy bunică de pe internet este, fără doar și poate, Gina Stewart, o australiancă în vârstă de 50 de ani. Femeia este activă pe rețelele sociale, unde are aproape 300.000 de fani, pe care îi încântă cu imagini care mai de care mai sexy.

În urmă cu doi ani, Gina Stewart a fost desemnată cea mai sexy bunică din lume. A reușit să-și câștige acest titlu grație pozelor provocatoare pe care le postează pe rețelele sociale, dar și după ce a câștigat titlul de Miss Maxim, în 2018, concurând alături de fete cu 20 de ani mai tinere decât de ea, scrie Daily Mail.

Citește și: O bunică a pozat în costum de baie la 70 de ani, iar imaginile fac furori: ”Arăți senzațional!” La ce alimente a renunțat în tinerețe

Femeia se mândrește cu o siluetă de invidiat, chiar dacă a adus pe lume patru copii, doi băieți și două fete. Aceasta are, de asemenea, și o nepoată de aproape patru ani.

Citește și: Vedete care s-au umplut de bani pe timp de pandemie din postări publicitare pe Instagram. Cât câștigă J Lo sau Jennifer Aniston

Gina Stewart a uitat de inhibiții de foarte mult timp, iar acum, pentru că își dorește să înceapă noul an în forță, ea și-a lansat un calendar în care a pozat în ipostaze senzuale. Imaginile inedite pot fi văzute, însă, doar de fanii ei care o urmăresc pe site-ul OnlyFans și care sunt dispuși să plătească 25 de dolari.

Citește și: Horoscopul anului 2021. Care sunt previziunile în materie de dragoste, carieră și bani pentru fiecare zodie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri