Gina Lollobrigida
Actualitate

Gina Lollobrigida, 1956, în Cocoșatul de la Notre-Dame. / Foto: Profimedia

Gina Lollobrigida, cea mai frumoasă femeie a anilor '50-'60, mâhnită la 94 de ani. Fiul i-a interzis controlul asupra propriei averi

Gina Lollobrigida, una dintre legendele filmului italian, se luptă cu familia ei din cauza unei tutele care i-a fost impusă. În vârstă de 94 de ani, actrița care fermeca mapamondul cu frumusețea ei se declară mâhnită de ceea ce i se întâmplă la bătrânețe.

Gina Lollobrigida a jucat în filme de referinţă începând cu anii '50, precum "Cocoşatul de la Notre Dame"(1956). În luna iulie a acestui an, italianca a împlinit 94 de ani. La inițiativa fiului ei, instanța i-a atribuit un tutore, iar ea nu mai poate lua niciun fel de decizii financiare.

Gina Lollobrigida

"Nu am făcut nimic rău. La vârsta mea, ar trebui să am puţină linişte. Dar nu am. Sunt obosită. Ar trebui să fiu lăsată să mor în pace", a declarat actrița în cadrul unui interviu emoționant la televiziunea Rai 1.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Sophia Loren, apariție stelară pe covorul roșu. Diva de 87 de ani a rămas la fel de elegantă și grațioasă ca în tinerețe

Astăzi, fosta actriță se află într-o situație pe care nu o credea posibilă, aceea de a nu avea putere de decizie asupra banilor sau bunurilor dobândite într-o viață întreagă. Aceasta îl suspectează pe fiul ei, Milco, și pe apropaiții acestuia că vor să pună mâna pe moștenire.

De cealaltă parte, fiul Ginei Lollobrigida susține că asistentul acesteia, un bărbat de 30 de ani, o manipulează pe femeie. Despre bărbatul invocat, Lollobrigida a spus că este "o persoană bună" și "marea ei fericire", scrie Agerpres, care citează declarațiile ei din emisiune.

Citește și: Margareta Pâslaru, o frumusețe de neegalat. La 78 de ani, artista a avut o apariție elegantă și rafinată la Gala UCIN

Gina Lollobrigida a fost considerată cea mai frumoasă femeie din lume în anii '50-'60

În anii '50-'60, Gina Lollobrigida a fost numită cea mai frumoasă femeie din lume. Alături de Sophia Loren și Claudia Cardinale, este considerată una dintre legendele filmului italian. A jucat cu actori de marcă precum Anthony Quinn, Humphrey Bogart sau Marcello Mastroianni, iar după ce și-a încheiat cariera în această industrie, s-a reorientat către fotografie și sculptură.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri