sophia loren si jayne mansfield
Actualitate

În 1957 a fost surprinsă imaginea care o urmăreștre și astăzi pe Sophia Loren. / Foto: Profimedia

Sophia Loren, adevărul despre celebra imagine cu Jayne Mansfield, care încă stârnește discuții. Ce face dacă i se cer autografe pe poză

Sophia Loren a vorbit despre celebra poză din 1957, în care apare uitându-se suspicios la decolteul lui Jayne Mansfield, o imagine la fel de discutată și astăzi și o ipostază care o urmărește și acum pe Loren.

În fotografia surprinsă acum 64 de ani, Sophia și Jayne, două actrițe de top ale acelor veacuri, apar la aceeași masă în timpul unei serate organizate în cinstea lui Loren. Mansfield a fost ultima care și-a făcut apariția la eveniment, pentru a fi sigură că toți ochii sunt ațintiți asupra sa. Și așa a fost.

Citește și: Sophia Loren, apariție stelară pe covorul roșu. Diva de 87 de ani a rămas la fel de elegantă și grațioasă ca în tinerețe

Nu numai întârzierea a atras atenția, ci, mai ales, ținuta: o rochie strânsă pe trup, cu un decolteu imposibil de ignorat. Până și Sophia Loren și-a pironit ochii asupra blondei și, în câteva poze, privește fix în decolteul acesteia. Instantaneul celebru în care italianca se uită cu judecată în privire la Jayne este la fel de actual și de discutat și astăzi.

Acum ceva ani, Sophia Loren a vorbit despre scenele surprinse în imagini alb-negru, scrie express.co.uk: "Unde îmi sunt ochii?! Mă holbez la sânii ei, de teamă că or să-mi cadă în farfurie. Poți vedea frica în privirea mea. Îmi era teamă că rochia o să-i crape".

Citește și: Ce costume de baie purtau divele de altadata

Sophia Loren refuză să dea autografe pe această poză

De fiecare dată când i-a fost înmânată poza cu pricina pentru a o semna, Sophia Loren a refuzat. Nu a vrut să fie și mai mult asociată cu momentul care a urmărit-o toată viața.

Sophia Loren și-a început cariera în 1955, bifând roluri magistrale atât în cinematografia italiană, cât și la Hollywood. Astăzi, la 87 de ani, este la fel de distinsă și de elegantă ca acum 50-60 de ani.
Jayne Mansfield a avut o viață scurtă. La doar 34 de ani, în 1967, americanca a murit într-un accident de mașină.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri