Invictus Games - Opening Ceremony
Actualitate

William, Charles, Camilla și Harry. Getty Images

Harry susține că el și William l-au implorat pe Charles să nu o ia de soție pe Camilla, care ar fi avut o strategie gândită clar

Prințul Harry susține în cartea sa de memorii, „Spare”, ce va fi lansată în data de 10 ianuarie, că actuala soție a tatălui său, Camilla, a plănuit să obțină coroana și să se căsătorească cu aceasta, deși el și William l-au „implorat” să nu facă asta.

El a scris în „Spare” că s-a temut că ea îi va deveni „mama vitregă rea”, dar și că actuala regină consoartă a divulgat tot felul de informații presei.

Într-un pasaj din autobiografia sa explozivă, ducele de Sussex scrie: „La scurt timp după întâlnirile noastre private cu ea, a început să-și dezvolte strategia pe termen lung, o campanie îndreptată către căsătorie și, cu timpul, către Coroană (cu binecuvântarea tatălui nostru, am presupus).

„În toate ziarele au început să apară știri despre conversațiile ei cu Willy, povești care relatau o tot felul de mici detalii, dintre care niciunul nu provenea de la fratele meu, desigur.”

Harry susține, de asemenea, că el și William l-au implorat pe Charles, la acea vreme prinț de Wales, să nu se recăsătorească după moartea prințesei Diana, temându-se de viitoarea lui soție, Camilla: „Îmi amintesc că mă întrebam dacă va fi rea cu mine, dacă va fi ca toate mamele vitrege din poveşti”.

Potrivit lui Harry, Charles a încercat să-și cucerească fiii înainte de a cere publicului s-o accepte pe Camilla. Cât despre prima întâlnire cu viitoarea regină consortă, prințul a descris-o ca pe o „injecție”, recunoscând însă că, în timp, el și William au acceptat-o pe aceasta.

Citește și: Prințul Harry, deranjat de scenele intime filmate de Maghan Markle în serialul Suits

Gândurile lui Harry pentru bunica sa, regina Elisabeta a II-a, la Balmoral, când a ajuns la priveghiul acesteia

În aceeași carte, prințul Harry a dezvăluit și care au fost gândurile îndreptate spre bunica sa, regina Elisabeta a II-a, la Balmoral, când a ajuns la priveghiul acesteia, la doar câteva ore după decesul suveranei.

Harry a mărturisit că i-a șoptit că „speră că e fericită” că se va reîntâlni cu prințul Philip, care a murit cu un an mai devreme. De asemenea, că o admiră pentru cum și-a îndeplinit sarcinile până la final.

Harry s-a grăbit să ajungă în Scoția pentru a fi alături de bunica sa în ultimele momente, pe 8 septembrie 2021, după ce Palatul Buckingham a anunțat că este grav bolnavă. Cu toate acestea, nu a reușit să ajungă la Balmoral înainte ca ea să moară.

„Am înaintat cu incertitudine și am văzut-o. Am rămas nemișcat, privind-o cu atenție o vreme bună. În șoaptă am spus că sper că e fericită și că este cu bunicul. Am spus că o admir pentru că și-a îndeplinit sarcinile până la capăt. Jubileul [de platină], primirea noului premier”.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri