Prince Harry And Meghan Markle Visit Edinburgh
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle. Getty Images

Prințul Harry, deranjat de scenele intime filmate de Maghan Markle în serialul Suits: „A fost o greșeală”

Prințul Harry și Meghan Markle s-au cunoscut la jumătatea anului 2016 și s-au căsătorit în anul 2018, devenind ulterior părinții a doi copii, Archie și Lilibet. Cuplul regal a trecut peste multe obstacole puse de societate, familie și prieteni, demonstrând că dragostea lor este reală și că merită să fie împreună. 

Cei doi au fost persoane publice și înainte să anunțe că formează un cuplu. Prințul Harry era mereu în centrul atenției pentru faptul că era nepotul Reginei Elisabeta și fiul prințesei Diana, iar Meghan Markle avea o carieră de succes în actorie, în SUA. Ducesa de Sussex și-a câștigat notorietatea jucând în serialul de succes „Suits”, acesta fiind și unul dintre lucrurile care i-au provocat un disconfort lui Harry. 

Citește și: Ce ar spune Meghan Markle dacă Archie și Lilibet ar vrea să devină actori: „Copiii noștri fac parte dintr-o familie cu alte așteptări”

Prințul Harry a recunoscut că a urmărit câteva secvențe din serialul în care a jucat actuala sa soție, inclusiv scenele intime dintre Rachel Zane, personajul jucat de ea și Mike Rosse, personajul interpretat de Patrick J. Adams, mărturisind că a fost o „greșeală”. 

„Am căutat pe Google numele ei și am apucat să văd câteva scene de dragoste din serial. A fost o greșeală. Am văzut-o pe ea și pe un coleg de distribuție sărutându-se într-un birou și o sală de conferințe. Nu aveam nevoie să văd astfel de lucruri”, a declarat prințul Harry. 

Potrivit publicației Page Six, prințul Harry a scris în cartea sa, „Spare”, că are nevoie de „terapie cu șocuri electrice” pentru a-și scoate scenele intime din memorie. 

În serialul „Suits”, Meghan a jucat rolul unei avocate, începând cu anul 2011, până în anul 2018. Aceasta a avut o relația cu personajul Mike Rosse, interpretat de Patrick J. Adams. Cei doi au avut mai multe scene intime în al doilea sezon al serialului. Ulterior, relația dintre Meghan și prințul Harry a devenit publică, iar Palatul a impus câteva reguli stricte echipei de producția a spectacolului în ceea ce privește scenele pe care le avea de filmat Maghan. 

Citește și: Cum se distra Meghan Markle în pauzele de filmare de la ”Suits”. Imaginea postată de colegul ei a făcut furori pe internet

„Temându-se de ce e mai rău, din experință, Palatul a intervenit pentru a controla viața lui Meghan. Lui Aaron Korsh i s-a sugerat să trimită toate scenariile viitoare din serialul „Suits” lui Nick Collins, agentul lui Meghan. Ulterior, acestea au fost trimise la Palatul Kensington pentru aprobare. Modificările au fost trimise înapoi de la Londra la Los Angeles”, a dezvăluit scriitorul Tom Bower, în cartea „Revenge: Meghan, Harry and the War between the Windsor”.

Cartea prințului Harry, „Spare”, va fi lansată pe 10 ianuarie, dezvăluind o mulțime de detalii din viața acestuia, de la relația cu fratele său, prințul William, până la pierderea virginității. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?