Nicole Eggert
Actualitate

Nicole Eggert / Profimedia Images

Încă o lovitură pentru Nicole Eggert după ce a fost diagnosticată cu cancer mamar. Vedeta din „Baywatch”: Am două fiice, una de 12 ani

La doar câteva săptămâni de când a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer mamar, Nicole Eggert, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în „Baywatch”, a mărturisit că medicii au găsit cancer și în ganglionii limfatici.

Într-un interviu pentru Inside Edition, ea a vorbit despre singurul regret pe care îl are după ce a aflat primit diagnosticul: „Autoexaminarea, sincer. Îmi reproșez că nu am făcut-o frecvent. Este singurul lucru pe care ar fi trebuit să-l fac”, a mai dezvăluit actrița.

Nicole Eggert
Nicole Eggert, 2023 / Foto: Profimedia

Totodată, vedeta din „Baywwatch”, în vârstă de 52 de ani, a explicat că regretă că și-a făcut operație de mărire a sânilor în tinerețe, deoarece acest lucru a făcut dificilă diagnosticarea cancerului.

„Dacă nu aș fi avut implanturi cu silicon, dacă aș fi avut sânii mai mici, naturali, sunt sigură că aș fi simțit mai devreme și aș fi mers mai repede la medic”, a mai spus actrița, potrivit Page Six.

Totodată, ea a mărturisit că cel mai greu în această perioadă este să reziste în fața gândului că își va lăsa fiicele - Keegan, de 12 ani și Dilyn, de 25 - singure: „Dilyan este deja mare, dar am acasă o fetiță de 12 ani de care trebuie să am grijă. Nu am familie, nu am nimic. Acest lucru m-a făcut să realizez imediat că trebuie să lupt cu boala asta. Este ceva prin care trebuie să trec”, a mai spus ea.

Nicole Eggert a aflat că are cancer la sân în decembrie 2023

În decembrie 2023, Nicole Eggert a aflat că suferă de cancer la sân. "Este copleșitor și fac orice pot pentru a nu o lua razna", a declarat actrița pentru People. Aceasta a povestit că s-a îngrășat 11 kilograme în trei luni și că în octombrie a simțit dureri teribile la sânul stâng. Inițial, a crezut că sunt simptome ale menopauzei, dar în timpul unei autoexaminări, a simțit un nodul, așa că și-a sunat medicul.

"A fost neliniștitor și dureros. Am mers imediat la medicul meu generalist, care mi-a spus că trebuie să fiu examinată. Problema a fost că nu am putut obține o programare, totul era deja rezervat. Așa că a trebui să aștept până la sfârșitul lunii noiembrie", a povestit Nicole.

Citește și: Chinul fiicei lui Mihai Stoica și lupta cu cancerul. Teodora a descoperit boala la 24 de ani, dintr-o pură întâmplare

După o mamografie și trei biopsii, Nicole Eggert a aflat că suferă de cancer mamar. 

"Această călătorie a fost dură pentru mine. Asta nu a fost o briză ușoară prin viață", a adăugat actrița, spunând că încearcă să rămână pozitivă. "Citesc citate inspiraționale și chestii banale care mă ajută să merg mai departe". Eggert așteaptă acum ca oncologul ei să-i stabilească tratamentul. Va avea nevoie și de o operație și deocamdată nu știe dacă boala s-a extins în alte părți ale corpului.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri