Familia Regala la parada Trooping the Colour/ Profimedia
Actualitate

Familia Regala la parada Trooping the Colour/ Profimedia

Îngrijorarea prințului Louis la Trooping the Color, când Kate și-a făcut prima apariție. Ce i-a spus puștiul prințesei Charlotte

Prințul Louis, cunoscut pentru expresiile sale animate și comportamentul jucăuș, a fost din nou în centrul atenției la evenimentul Trooping the Colour de sâmbătă. Însă un moment de îngrijorare al tânărului prinț a ieșit la iveală datorită unui cititor pe buze, în timp ce mama sa, Kate Middleton, a revenit în viața publică după o absență de câteva luni.

Prințesa de Wales și-a făcut prima apariție publică din ultimele luni la evenimentul militar anual, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor în ianuarie, anunțând ulterior că a fost diagnosticată cu cancer. Fanii din întreaga lume au fost încântați să o vadă alături de familia regală. 

Familia Regala la parada Trooping the Colour/ Profimedia
Familia Regala la parada Trooping the Colour/ Profimedia

Citește și: Imagini adorabile cu prințesa Kate și copiii ei. Prima apariție în public a soției prințului William, după diagnosticul de cancer

În timpul ceremoniei, micuțul prinț Louis a fost observat interacționând cu sora sa mai mare, prințesa Charlotte, exprimându-și îngrijorarea cu privire la vremea ploioasă. „Se vor uda!”, i-a spus Louis surorii sale în timp ce privea ploaia care cădea peste mulțimea adunată pentru a urmări sărbătoarea regală.

Prințesa Charlotte, cunoscută pentru rolul său protector față de frații săi, a încercat să-l liniștească și să-l facă să se concentreze asupra paradei. Într-un moment amuzant, Charlotte i-a spus lui Louis: „Trebuie să nu mai faci asta. Privește parada.” Louis, sfidător, a ridicat din umeri și a răspuns: „Nu o voi face.”. Charlotte a insistat: „Fă cum ți se spune”, dar Louis a replicat simplu: „Nu!”

Familia Regala la parada Trooping the Colour/ Profimedia
Familia Regala la parada Trooping the Colour/ Profimedia

Citește și: Ce i-a spus prințul George lui Kate Middleton, la Trooping the Colour. Remarca adorabilă dezvăluită de un expert în citirea pe buze

În ciuda momentelor de îngrijorare și sfidare, Louis a continuat să se comporte jucăuș, fiind surprins căscând larg și jucându-se cu un șnur al draperiei de la fereastră. Expertul în limbajul corpului, Adrianne Carter, a comentat comportamentul lui Louis, remarcând că „se plictisește și începe să se distreze cu lucrurile din jurul lui”, dar a adăugat că aceasta este parte din personalitatea sa vibrantă pe care publicul a ajuns să o iubească.

Pe măsură ce evenimentul a continuat, Louis a devenit mai relaxat și chiar a fost surprins dansând. „Se pare că se distrează un pic mai mult!”, a spus Carter. „Și-a ținut mâinile la spate pentru că i s-a spus, evident, să facă acest lucru, poate pentru a-l ajuta să nu se mai zgâlțâie. Se pare că Charlotte i-a văzut micul dans și i-a spus să se liniștească.”

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri