Irina Shayk
Actualitate

Irina Shayk, Foto: Profimedia

Irina Shayk, prima reacție în contextul războiului din Ucraina. Ce mesaj a făcut public rusoaica pe rețelele sociale

Irina Shayk, modelul rus în vârstă de 36 de ani, a reacționat în urma situației de coșmar din Ucraina, țară care a fost invadată de trupe din Rusia. Astfel, vedeta a făcut apel la pace și și-a îndemnat prietenii virtuali să doneze bani pentru sprijinul poporului ucrainean.

De curând, Irina Shayk a făcut publică o fotografie pe Instagram în care este ilustrat semnul păcii pe un fundal negru. Totodată, ea a scris în dreptul imaginii un îndemn la pace și a îndemnat oamenii să doneze pentru refugiați.

Citește și: Irina Shayk, secretele frumuseții sale de revistă. Rusoiaca arată superb și fără pic de machiaj

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Irina Shayk, răvășitoare pe plaja din Tulum. Modelul și-a etalat decolteul și abdomenul cu pătrățele într-un costum de baie minuscul

”Nu războiului! Voi dona către @unicef și @redcrossukraine – Vă rugăm să verificați poveștile mele pentru link-uri și resurse pentru donații, oferiți tot ce puteți. Ne rugăm pentru pace.”, a scris rusoaica pe Instagram, însă a blocat comentariile, astfel că prietenii virtuali n-au putut să reacționeze decât prin like-uri.

Irina Shayk are un copil cu Bradley Cooper

Irina Shayk și Bradley Cooper au păstrat o relație frumoasă și după ce s-au despărțit, de dragul fiicei lor, Lea de Seine. Modelul a povestit cum reușește să se înțeleagă cu fostul partener și a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Irina Shayk
Irina Shayk, imagini rare din copilărie în ziua în care a împlinit 36 de ani/ Profimedia Images

„Este un tată cu normă întreagă, fără bonă. Lea a mers în vacanță cu el pentru aproape două săptămâni. Nu l-am sunat nici măcar o dată”, a mărturisit supermodelul în vârstă de 35 de ani.

Etichete: irina shayk , ucraina , razboi

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri