Ce i-a cerut o fetiță lui Moș Crăciun
Actualitate

Ce i-a cerut o fetiță lui Moș Crăciun / Instagram

Îți frânge inima. Ce i-a cerut o fetiță de opt ani lui Moș Crăciun. Mama ei: ”Asta înseamnă să fii copil în 2022!”

O fetiță în vârstă de doar opt ani, care i-a scris lui Moș Crăciun să o ajute să-și facă mai mulți prieteni și să fie mai puțin criticată, a impresionat oameni din toate colțurile lumii.

Suzy Boliver, mama fetiței, a făcut publică scrisoarea. A recunoscut, însă, că micuța și-a dorit și câteva gadgeturi cunoscute în rândul copiilor, însă, printre altele, aceasta i-a cerut lui Moș Crăciun să o ajute să-și facă mai mulți prieteni, potrivit Daily Mail

Totodată, Suzy a dezvăluit că n-ar fi făcut publică lista care i-a sfâșiat inima, însă nu a putut să ignore acele dorințe puternice, care au venit ca un șoc pentru întreaga familie.

Citește și: E actriță de succes în Anglia, dar a trăit primii ani într-un orfelinat din România. Povestea Ionicăi Adriana pare ruptă dintr-un film

”Poate că știi deja. Asta înseamnă să fii copil în 2022, poate vom reflecta mai mult la asta”, a scris ea în dreptul videoclipului postat pe TikTok, ce a fost văzut de mai bine de trei milioane de persoane.

@thebolivers

I wasn’t going to post this, but you know what.. this is being 8 yrs old in 2022 and maybe we should be talking about it..

♬ Get You The Moon - Kina

Scrisoarea făcută publică de mama micuței a stârnit numeroase reacții în mediul online, mulți internauți arătându-și susținerea față de ea.

”Am predat în școala primară, aceste cuvinte mi-a sfâșiat inima.”, a scris o femeie.

”Bullying-ul din copilărie mi-a distrus sănătatea mentală, așa că îți recomand să o susții din tot sufletul.”, a comentat altcineva.

Citește și: Când era mică, Noelle Vlasov a fost numită cea mai frumoasă fată din România. Cum arată la 18 ani tânăra care studiază în Londra

De asemenea, alte mămici au făcut publice alte dorințe sfâșietoare ale copiilor lor.

”Fiica mea de nouă ani i-a cerut lui Moș Crăciun ca cei de la școlă să fie mai drăguți cu ea, nu am cuvinte pentru tristețe.”, a povestit o femeie, în timp ce o alta a dezvăluit că a decis să-și ducă fiica la altă școală din cauza mediului toxic în care era.

Etichete: mos craciun , fetita , scrisoare

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri