WE Day UK 2020
Actualitate

Jamie Oliver. Getty Images

Jamie Oliver, mărturisiri despre lupta sa „frustrantă” cu dislexia: Am scris 26 de cărți, dar niciodată fizic un cuvânt

Jamie Oliver le-a vorbit fanilor despre lupta sa „frustrantă” cu dislexia, într-o postare pe Instagram. Celebrul chef, în vârstă de 47 de ani, s-a luptat cu această afecţiune, alături de ADHD, încă din şcoala primară.

Într-o postare adresată celor 9,2 milioane de urmăritori ai săi, faimosul bucătar a explicat că s-a „împăcat” cu faptul că nu învaţă la fel ca alţii, lăsând în urmă resentimentele faţă de şcoală.

„Pe vremuri, eram foarte frustrat şi resentimentar faţă de şcoală ca instituţie, însă de-a lungul anilor am ajuns să accept faptul că nu învăţ în acelaşi mod ca majoritatea oamenilor nu ca pe un eşec, ci ca pe o oportunitate”, a explicat el,  notează Daily Mail.

„Iată-mă la 46 de ani, am scris 26 de cărţi, (fiind) aparent unul dintre cei mai publicaţi autori de pe planetă? Nu, nu mă dau mare, sunt la fel de şocat ca voi... dar nu am scris niciodată fizic un cuvânt!!! Obişnuiam să-mi scriu cărţile pe un dictafon, iar când mi-am permis să angajez un editor, îi dictam şi aşa lucrez, dar este mai complicat decât atât pentru că sunt uşor de distras, iar ziua mea de lucru trebuie să fie structurată astfel încât să mă menţin învigorat şi să am grijă să nu mă plictisesc = să adorm”, a detaliat vedeta.

Jamie şi-a încheiat postatea explicând că a făcut aceste mărturisiri deoarece mulţi dintre noi nu suntem educaţi pentru a accepta eşecurile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vezi și:

Povestea inelului pe care regele Charles îl poartă de zeci de ani pe degetul mic. L-a primit de la mama lui, regina Elisabeta a II-a

Etichete: jamie oliver

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?