Jennifer Lopez
Actualitate

Jennifer Lopez / Profimedia Images

Jennifer Lopez, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața ei: ”Am fost atât de îngrozită că am crezut că-mi pierd mințile!”

Jennifer Lopez este, fără doar și poate, una dintre cele mai de succes actrițe de la Hollywood. Se bucură de faimă și de simpatia multor fani, are milioane de dolari în conturi, însă problemele n-au ocolit-o.

În cadrul unui text publicat în newsletterul actriței, On the JLo, aceasta a vorbit despre cum un atac de panică a făcut-o să realizeze cât de important e să aibă un program de somn bine stabilit și, de asemenea, să încerce să aibă un echilibry între muncă și viața personală.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat un contract prenupțial. Cum s-a asigurat actrița că va păstra aprinsă flacăra iubirii

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Nu cunoaștem valoarea somnului.”, a scris ea, continuând: ”Apreciem munca din greu și admit, nimeni nu a fost prins în acea cursă de șoareci mai mult decât mine. Am realizat că somnul este pentru mine cel mai subestimat secret de frumusețe.”, a mai povestit actrița.

”A existat un moment în viața mea când obișnuiam să dorm 3-5 ore pe noapte. Eram toată ziua în studio, iar noaptea filmam. Și weekendurile le aveam ocupate. Aveam 20 și ceva de ani și credeam că sunt invincibilă.”, a mai mărturisit actrița.

Ulterior, însă, ea a trecut printr-un moment dificil, în timpul căruia i-a fost imposibil să se miște.

”Am fost pur și simplu înghețată. Făcusem din munca mea o prioritate și uitasem de nevoile mele. M-am trezit paralizată fizic, nu puteam vedea clar. Iar apoi simptomele fizice pe care le aveam au început să mă sperie, iar frica s-a agravat.”, a mai explicat ea.

Citește și: Jennifer Lopez, nemachiată, fară filtre și editări. Cum a fost surprinsă artista după o vizită făcută lui Ben Affleck

De asemenea, actrița în vârstă de 52 de ani știe ce este acum un atac de panică cauzat de extenuare, însă atunci nu avea cuvinte pentru a descrie ce înseamnă.

”Agentul meu de pază m-a luat și m-a dus la doctor. La momentul acela, abia puteam vorbi, eram atât de îngrozită încât credeam că îmi pierd mințile. L-am întrebat pe doctor dacă sunt nebună. Mi-a spus <<Nu, nu ești nebună, ai nevoie doar de somn, de 7-9 ore de somn per noapte, fără cofeină și ia-ți o pauză.>> Atunci am realizat cât de important e să nu-ți ignori corpul și mintea pentru a-ți păstra sănătatea.”, a mai explicat actrița.

Jennifer Lopez  s-a logodit cu Ben Affleck după aproape două decenii de la separare

Jennifer Lopez a anunţat logodna într-un scurt videoclip. În cadrul acestuia, vedeta priveşte cu dragoste, luptându-se cu lacrimile de bucurie, un inel impresionant cu diamante verzi şi spune: „Eşti perfect”. Zvonurile despre logodnă apăruseră deja după ce Lopez a fost văzută la plimbare cu un inel uriaş pe deget.

Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck / Getty Images

Citește și: Jennifer Lopez arată de milioane și într-o rochie simplă! Artista a ales o ținută mulată și foarte scurtă, pentru o ieșire la cină

Ben şi Jennifer Lopez s-au întâlnit pentru prima dată în 2002, dar s-au despărţit doi ani mai târziu, după o poveste de dragoste care creat portretul „Bennifer” pentru a-i descrie împreună. Jen a continuat să se întâlnească şi, în cele din urmă, să se căsătorească cu cântăreţul Marc Anthony, cu care a primit gemenii Emme şi Maximilian – acum în vârstă de 14 ani.

Jennifer Lopez şi Marc, în vârstă de 53 de ani, s-au despărţit în 2014 – iar din 2017, JLo a continuat să aibă o poveste de dragoste foarte mediatizată cu Alex Rodriguez, 46 de ani, un simbol al baseballului.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri