Jennifer Love Hewitt
Actualitate

Jennifer Love Hewitt e însărcinată cu al treilea copil / Getty Images

Jennifer Love Hewitt, după ce fanii i-au reproșat că este „de nerecunoscut”: „Să îmbătrânești în lumina reflectoarelor este greu”

Să îmbătrânești în lumina reflectoarelor este foarte greu, susține Jennifer Love Hewitt, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în „I Know What You Did Last Summer”, după ce a fost criticată pentru o apariție recentă.

În cadrul podcastului „Inside of You”, care este moderat de Michael Rosenbaum, actrița a vorbit despre comentariile potrvit cărora „ar fi de nerecunoscut” după ce s-a tuns bob și și-a vopsit părul.

Jennifer Love Hewitt

„Să îmbătrânești la Hollywood este foarte greu”, i-a spus ea moderatorului Michael Rosenbaum, adăugând: „Este foarte greu pentru că nu poți face nimic corect”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Eve Gilles, după controversa generată de câștigarea concursului Miss Franţa 2024: Nu sunt doar o tunsoare

Actrița a vorbit, de asemenea, și despre valul de comentarii negative cu care s-a confruntat de curând, când mulți fani i-au spus că „este de nerecunoscut”.

„Mi-am făcut părul și, pentru că nu eram machiată, mi-am pus un filtru. Era doar un filtru care arăta bine în lumina din salon. Nici nu i-am dat importanță la momentul respectiv”, a mai explicat actrița, care a subliniat că la scurt timp după ce a făcut publică imaginea respectivă s-a trezit cu numeroase mesaje de genul „Jennifer Love Hewitt este de nerecunoscut”.

„Altcineva mi-a scris că sunt de nerecunoscut și că folosesc filtre pentru că nu-mi doresc ca ei să știe cât de rău arăt acum, la 40 de ani. Am fost surprinsă, mi-am spus că este o nebunie ce se întâmplă”.

Jennifer Love Hewitt / Profimedia Images

Ca să le joace feste celor care au criticat-o, Love Hewitt a declarat că a făcut publice mai multe imagini, de această dată cu și mai multe filtre, dar s-a lovit tot de agresivitate din partea fanilor, motiv pentru care a înțeles că nu poate controla felul în care aceștia reacționează.

Citește și: Jennifer Love Hewitt, însărcinată cu al treilea copil. Celebra actriță și-a păstrat sarcina secretă până acum

„Este periculos ce se întâmplă, este greșit, cred eu, să-i spui unei femei: „Nu te pot privi pentru că nu mai arăți ca la 22 de ani și noi nu te cunosc așa. Am 44 de ani, așa arăt acum, nu pot controla”, a mai explicat actrița, care a spus că această încredere în sine nu a avut-o mereu: „M-am simțit mereu privită. M-am simțit că trebuie să fiu totul pentru toți întotdeauna. Am fost numită sexy înainte să știu că sunt. Aveam 17 ani când eram pe coperta revistei „Maxim” și habar nu aveam ce înseamnă. Fata aceea era foarte nesigură și foarte confuză, a încercat să facă tot ce a putut mai bine”.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri