Jerry Hall și Rupert Murdoch
Actualitate

Jerry Hall și Rupert Murdoch, divorț după șase ani de mariaj. / Foto: Profimedia

Jerry Hall suferă după ce Rupert Murdoch a decis să divorțeze: "Încă îl iubesc". Modul deloc elegant în care a fost anunțată de ruptură

Divorțul dintre multimiliardarul Rupert Murdoch și fostul fotomodel Jerry Hall a uimit lumea mondenă, mai ales că cei doi s-au despărțit după șase ani de căsnicie. În plus, Murodch are 91 de ani și este cel care a anunțat-o pe soție, printr-un email, că mariajul lor s-a terminat și că de acum încolo vor comunica doar prin intermediul avocaților.

"Încă îl iubesc pe Rupert. Sunt devastată", i-a spus Hall, care a împlinit 66 de ani zilele trecute, unui prieten. Aceasta nu se aștepta ca soțul ei să ia o asemenea hotărâre, mai ales că îl aștepta să i se alăture în Marea Britanie, scrie Daily Mail.

Citește și: Multimiliardarul Rupert Murdoch și actrița Jerry Hall divorțează după șase ani de căsnicie. Este al patrulea divorț al mogulului

Jerry Hall are inima frântă după sfârșitul abrupt al mariajului cu mogulul media Rupert Murodch, care are o avere de peste 17 miliarde de dolari. Conform unor apropiați dintre ai fostului model, aceasta îi învinuiește pe copiii lui Murdoch pentru că s-ar fi băgat între ei. Femeia de 66 de ani a depus actele de divorț în Los Angeles, citând "diferențe ireconciliabile", deși nu și-ar fi dorit să facă pasul acesta vreodată.

Jerry Hall și Rupert Murdoch
Jerry Hall și Rupert Murdoch s-au căsătorit în martie 2016. / Foto: Profimedia

Rupert Murdoch a rupt comunicarea cu soția

De asemenea, ea a susținut că "nu cunoaște natura deplină și amploarea tuturor activelor și datoriilor separate" care vor fi implicate în partaj. Murdoch are 30 de zile pentru a depune un răspuns la documente. Hall aștepta în Marea Britanie ca soțul ei să i se alăture și să petreacă vara împreună în Londra, atunci când a primit un e-mail în care miliardarul i-a spus că mariajul s-a încheiat și că vor mai comunica doar prin intermediul avocaților.

Citește și: Are 53 de ani, a trecut printr-un divorț, dar e într-o formă de invidiat. Ea e bunica curtată de bărbați tineri: ”Mă simt bine!”

Conform surselor din jurul lui Jerry Hall, care a avut o relație lungă și cu Mick Jagger, alături de care are patru copii, tensiunile dintre ea și mogulul de 91 de ani au apărut în perioada pandemiei. Blonda devenise foarte atentă să-l protejeze pe soțul ei de Covid. "Obișnuia să glumească că este poliția Covid, voia să-l țină în siguranță", a adăugat sursa respectivă, care a vorbit și despre temerile lui Jerry, dar și despre faptul că acum câteva luni, au început discuțiile cu privire la averea pe care soția și restul familiei o vor dobândi după moartea lui Rupert Murdoch.

Fostul model crede acum că familia lui s-a gândit că ea a încercat să rupă contactul cu copiii lui: "A crezut că Jerry îl ține departe de ei. Îi învinovățește pe copiii lui pentru că au stricat mariajul".

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri