Multimiliardarul Rupert Murdoch și actrița Jerry Hall divorțează
Actualitate

Multimiliardarul Rupert Murdoch și actrița Jerry Hall divorțează / Getty Images

Multimiliardarul Rupert Murdoch și actrița Jerry Hall divorțează după șase ani de căsnicie. Este al patrulea divorț al mogulului

Multimiliardarul Rupert Murdoch divorțează de actrița Jerry Hall după doar șase ani de căsnicie. Acesta va fi al patrulea divorț pentru mogulul în vârstă de 91 de ani și este cel mai scurt, scrie Daily Mail.

Potrivit sursei citate, până în prezent n-au fost făcute publice detalii despre divorțul dintre cei doi, jurnaliștii de la New York Times citând două persoane apropiate lor și explicând pur și simplu că cei doi au decis să pornească pe drumuri separate. Aceștia nu au niciun copil împreună.

Murdoch, care are o avere estimată la 17,7 miliarde de dolari, are șase copii - Prudence MacLeod, 64 de ani, din căsnicia cu prima soție Patricia Booker, Elizabeth, 53 de ani, fiii - Lachlan, 50 de ani și James, 49 de ani, din mariajul cu cea de-a doua soție, Anna Mann, precum și Grace, de 21 de ani și Chloe, de 19 ani, care au rezultat din cea de-a treia căsnicie cu Wendi Deng.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Kim Kardashian răspunde acuzațiilor că ar fi distrus rochia de 5 milioane de dolari a lui Marilyn Monroe

De cealaltă parte, Hall nu a mai fost căsătorită cu nimeni înainte de mogul, însă a avut relații îndelungate cu Mick Jagger, alături de care are patru copii - Elizabeth, 38 de ani, James, 36 de ani, Georgia May, 30 de ani și Gabriel, 24 de ani.

Conform sursei citate, Murdoch și Hall s-au căsătorit în Londra, în martie 2016, în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc la Spencer House. Cei doi erau împreună de doar cinci luni, iar mogulul s-a arătat la acel moment extrem de încântat: ”Mă simt cel mai norocos și cel mai fericit bărbat din lume.”

Citește și: Hailey Bieber a fost dată în judecată de o companie de îmbrăcăminte. Soția lui Justin Bieber ar fi furat numele „Rhode”

Divorțul lui Murdoch, care este cel de-al patrulea, este puțin probabil să modifice structura afacerilor în care acesta deține participații, care includ Fox Corp, compania-mamă a Fox News Channel și editorul Wall Street Journal. Acesta controlează, de asemenea, News Corp și Fox Corp printr-un trust de familie cu sediul în Reno, Nevada, care deține aproximativ 40% din acțiunile cu drept de vot ale fiecărei companii.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri