kate middleton
Actualitate

Prințesa de Wales a purtat bijuterii care i-au aparținut prințesei Diana și reginei Elisabeta a II-a. / Foto: Profimedia

Kate Middleton, apariție încântătoare într-o rochie albă. Cum a ținut să le simtă aproape pe prințesa Diana și pe Elisabeta a II-a

Kate Middleton s-a pregătit temeinic pentru primul banchet de stat organizat de socrul său, regele Charles, în onoarea președintelui Africii de Sud, primul invitat oficial la Palatul Buckingham după ce fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a a devenit monarhul Marii Britanii.

La eveniment au luat parte câțiva dintre membrii seniori ai familiei regale, printre care regina consoartă Camilla, prințul și prințesa de Wales, dar și contele și contesa de Wessex.

Citește și: Ce nume folosește Kate Middleton de când s-a căsătorit cu prințul William. Soțul ei a fost primul care i-a spus așa

kate middleton
Kate Middleton, superbă într-o rochie albă cu capă. / Foto: Profimedia

Kate Middleton a fost o prezență rafinată și elegantă, fiind în centrul atenției. Pentru această ocazie specială, prințesa de Wales a purtat o rochie albă, cu aplicații strălucitoare și capă, pe care a asortat-o cu diadema favorită a regretatei ei soacră, prințesa Diana, și cerceii cu perle care i-au aparținut acesteia.

Prințesa de Wales a purtat diadema preferată a prințesei Diana

kate middleton
Kate Middleton s-a făcut plăcută la banchetul organizat de regele Charles șa Palatul Buckingham. / Foto: Getty Images

Mai mult, soția prințului William a ținut să o simtă aproape de ea și pe regina Elisabeta a II-a, care s-a stins în urmă cu două luni. De aceea, Kate a purtat o brățară cu perle ce i-a aparținut acesteia, iar în piept a ales să pună o broșă cu chipul reginei, pe care a avut-o și la înmormântarea suveranei. Și Sophie de Wessex, și regina consoartă Camilla au avut aceleași broșe. Ținuta a fost completată de o poșetă plic și pantofi cu toc.

Citește și: Kate Middleton, gest inedit față de un băiețel de trei ani. Imaginile au făcut furori pe rețelele sociale

Mamă a trei copii, Kate Middleton se poate lăuda cu o siluetă ca trasă prin inel, lucru evidențiat și de forma rochiei de aproape 5000 de euro. Machiajul și coafura impecabile au făcut-o pe prințesă să strălucească și mai tare. Piesa de rezistență, tiara cu perle și diamante, a fost făcută în 1914 și a aparținut reginei Maria, iar prințesa Diana a primit-o drept cadou de nuntă când s-a căsătorit cu Charles, în 1981.

Kate și prințul William au stat la masa de onoare alături de regele Charles și soția lui, Camilla, dar și de invitatul special al serii, președintele Cyril Ramaphosa.

Citește și: Bijuterii din colecția lui Kate Middleton pe care ți le permiți și tu. Prințesa de Wales deține și accesorii ieftine, sub 50 de lei

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri