Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton, apariție de revistă în timpul turneului regal din Caraibe. / Foto: Profimedia

Kate Middleton, apariție ravisantă în Jamaica. Rochia verde smarald a fost accesorizată cu bijuteriile reginei Elisabeta a II-a

Kate Middleton a avut o apariție regală la propriu și la figurat. Soția prințului William a impresionat cu apariția la un eveniment de seară în Jamaica. Îmbrăcată într-o rochie lungă, verde smarald, cu umerii goi, ducesa de Cambridge a strălucit.

Kate Middleton a bifat încă o apariție publică reușită, în timpul turneului caraibian.

Kate Middleton Duchess of Cambridge and Prince William arrive at dinner hosted by Governor General of Jamaica, Kingston - 24 Mar 2022

Citește și: Îndrăgostiți ca-n prima zi. Prinţul William şi Kate au dansat şi au preparat ciocolată alături de locuitorii unui sat din Belize

Ducii de Cambridge au fost invitații de onoare ai guvernatorului general din Jamaica. Pentru eveniment, Kate a purtat o rochie strălucitoare, din tul verde, aleasă deloc întâmplător, verdele fiind una dintre culorile de pe drapelul țării gazdă, Jamaica. Părul a fost strâns într-un coc șic, cu împletitură, lăsându-și gâtul și umerii liberi. Soția prințului William a accesorizat ținuta decorată cu pietricele strălucitoare cu bijuterii împrumutate de la regina Elisabeta a II-a, încrustate cu smaralde și diamante.

Kate Middleton, criticată pe internet după ce și-a îndreptat părul

Kate Middleton

Kate Middleton a obișnuit să apară cu o coafură care i-a devenit aproape marcă înregistrată, părul buclat lejer, însă zilele trecute, aceasta a ales să facă ceva diferit. Tot în turneul din țările din Caraibe, ducesa și-a îndreptat părul și și-a făcut cărare pe mijloc, iar schimbarea de look nu a fost gustată de toată lumea, unii spunând că o copiază pe Meghan Markle.

”Această coafură îmi aduce aminte de Meghan. Kate nu-și făcea bucle mereu? Mi se pare că o copiază”, a scris un internaut.

Citește și: Kate Middleton a fost comparată cu Lara Croft în timpul vizitei sale regale din Belize. „Ținuta ei este fix din filmul Tomb Raider”

Foto: Profimedia, Getty Images

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri