Kate Middleton, spectaculoasă într-o ținută accesorizată cu cercei de 60 de lei
Divertisment

Kate Middleton, spectaculoasă într-o ținută accesorizată cu cercei de 60 de lei / Profimedia Images

Kate Middleton, criticată dur de fani după ultima apariție publică: ”Îmi aduce aminte de Meghan Markle!”

Kate Middleton a reușit mereu să fie în centrul atenției și să impresioneze cu ținutele elegante pe care le poartă de fiecare dată, însă aceasta a fost de curând ținta unor critici, fiind acuzată că o copiază pe Meghan Markle.

Kate Middleton, soția prințului William, a fost comparată de internauți cu Meghan Markle, cumnata ei, mulți dintre aceștia acuzând-o că o copiază.

Citește și: Îndrăgostiți ca-n prima zi. Prinţul William şi Kate au dansat şi au preparat ciocolată alături de locuitorii unui sat din Belize

În timp ce unii dintre fani au sărit în apărarea ducesei de Cambridge și au susținut că internauții n-ar trebui să facă astfel de comparații, alții au criticat-o dur. Motivul? Faptul că aceasta n-a mai ales să-și facă bucle în păr, ci l-a purtat drept, lăsat liber pe spate.

Kate Middleton

”Această coafură îmi aduce aminte de Meghan. Kate nu-și făcea bucle mereu? Mi se pare că o copiază.”, a scris un internaut.

Kate Middleton

”Felul în care și-a făcut părul, nu l-a mai purtat așa.”, a mai adăugat un internaut, în timp ce altul a scris: ”KopyKat lovește din nou. E prima dată când Kate Middleton își poartă părul drept.”, a comentat un alt fan.

”Putem să încetăm cu astfel de comparații, vă rog?”, a scris un fan.

Citește și: Cum se înțelege Kate Middleton cu soacra ei vitregă, Camilla. Cele două se pregătesc să devină regine

Kate Middleton a fost comparată cu Lara Croft în timpul vizitei sale regale din Belize

Kate Middleton a fost comparată de către fanii ei cu Lara Croft în timpul vizitei regale din Belize. Ținuta purtată de ducesa de Cambridge era foarte asemănătoare cu cea a personajului din filmul Tomb Raider. 

Ducele și ducesa de Cambridge se află în aceste zile în Belize, țară din America de Sud, ca parte a turnelui lor regal. Kate și prințul William au participat la câteva activități locale, care au inclus și o vizită la un sit antic mayaș, care presupune urcarea unor trepte prin junglă. Ducesa de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, a purtat o pereche de pantaloni kaki și un tricou simplu alb, accesorizând ținuta cu o pereche de pantofi sport albi și ochelari de soare. 

Kate Middleton și prințul William în vizita regala în Belize/ Profimedia
Kate Middleton și prințul William în vizita regala în Belize/ Profimedia

În momentul în care fanii au văzut fotografiile din timpul excursiei ducesei, aceștia au comparat-o imediat cu Lara Croft, interpretată de Angelina Jolie în filmele Lara Croft: Tomb Raider și Lara Croft Tomb Rider: The Temple Of Life. Ținuta și contextul în care se afla aceasta i-au dus imediat pe fanii regali cu gândul al acțiunea celebrului film.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri