Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton / Profimedia Images

Kate Middleton, exemplu de eleganță la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Gestul prin care i-a adus un tribut suveranei

Exemplu de rafinament și eleganță, Kate Middleton, acum prințesă de Wales, i-a adus un tribut inedit reginei Elisabeta a II-a, iar gestul ei i-a impresionat pe fanii familiei regale din toate colțurile lumii.

În vârstă de 40 de ani, Kate Middleton, soția prințului William, a ales să îmbrace o rochie sacou neagră, midi, pe care a asortat-o cu niște pantofi cu tocuri înalte. Ținuta ei a fost completată de bijuterii atent alese, cu ajutorul cărora a omagiat-o nu doar pe regina Elisabeta a II-a, ci și pe prințesa Diana.

Citește și: Prințul George și prințesa Charlotte, comportament exemplar la înmormântarea străbunicii lor. Au fost serioși, eleganți și emoționați

Mai exact, prințesa de Wales a ales să poarte un colier din perle, pe care anterior l-a purtat regina Elisabeta a II-a, dar și niște cercei tot cu perle, ce i-au aparținut regretatei prințese Diana.

Kate Middleton, omagiu pentru prințesa Diana
Kate Middleton, omagiu pentru prințesa Diana / Profimedia Images

Potrivit jurnaliștilor de People, colierul din perle purtat de Kate Middleton în ziua funeraliilor reginei Elisbeta a II-a a fost purtat de suverană la un banchet din Bangladesh în 1983.

Kate Middleton
Kate Middleton a ales să poarte un colier din perle ce i-a aparținut reginei Elisabeta a II-a / Profimedia Images

Citește și: Regina consoartă Camilla a strâns din dinți și și-a dus la capăt angajamentele din ultimele zile, deși avea un deget rupt la picior

De asemenea, Kate Middleton a ales să pună pe hainele negre și broșă argintie, ce i-a aparținut chiar reginei, pe care aceasta a purtat-o în aprilie 1999, în timpul unei vizite în Seul.

Meghan Markle i-a adus și ea un omagiu reginei Elisabeta a II-a

Mai sobră, Meghan a optat pentru o singură pereche de cercei, tot din diamante şi perle. Aceştia i-au fost dăruiţi de regină în 2018, când a intrat în familia regală după căsătoria cu prinţul Harry - înainte de mutarea cuplului în California, în urma unor neînţelegeri, şi de renunţarea la atribuţiile oficiale.

Meghan Markle

Perlele sunt asociate cu doliul, un simbolism care datează din timpul domniei reginei Victoria.

Designerii britanici s-au aflat, de asemenea, în centrul atenţiei la funeraliile de stat desfăşurate cu pompă. Kate a purtat o rochie neagră de Alexander McQueen, iar Meghan a optat pentru o rochie neagră creată de Stella McCartney.

Regina Elisabeta a II-a, condusă pe ultimul drum de cei patru copii ai ei

Regele Charles, prințesa Anne, prințul Andrew și prințul Edward, adică cei patru copii ei Elisabetei a II-a și ai prințului Philip, au fost în primul rând, în urma celor 142 de marinari care au tras afetul de tun pe care era sicriul Majestății Sale, de la Westminster Hall la Westminster Abbey, urmați îndeaproape de prinții William și Harry. 

2000 de persoane, printre care regi și regine, președinți și premieri, s-au strâns la Westminster Abbey, pentru a-i aduce reginei Elisabeta a II-a un ultim omagiu

.Citește și: Cum și-a trăit regina Elisabeta a II-a ultimele zile: cină cu verii ei, aduceri aminte și momente în fața televizorului

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri