Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton / Profimedia Images

Kate Middleton, gest emoționat pentru copiii cu cancer. Prințesa de Wales și-a donat părul pentru realizarea perucilor

Kate Middleton a dezvăluit la sfârșitul săptămânii trecute că a fost diagnosticată cu cancer. Într-o declaraţie video înregistrată la Windsor, prințesa de Wales a spus că afecţiunea sa a fost descoperită după ce a suferit o operaţie abdominală majoră, în ianuarie. A preferat să apară singură în filmuleț și să explice chiar ea lucrurile prin care trece.

Vestea a venit a un șoc, atât pentru familia regală, cât și pentru fanii prințesei. Cu toate acestea, Kate continuă să lupte cu boala, chiar dacă acum face parte din grupul oamenilor care se confruntă cu acest diagnostic. În trecut, soția prințului William a fost implicată în nenumărate acțiuni, sprijinind pacienții bolnavi de cancer. 

Citește și: De ce nu a fost prințul William alături de Kate Middleton când aceasta a anunțat că are cancer. "E mândru de curajul soției lui"

În 2018, Kate Middleton a donat câțiva centimetri din părul ei pentru Little Princess Trust, o organizație de caritate care oferă peruci din păr adevărat copiilor și tinerilor care și-au pierdut părul din cauza cancerului. La acea vreme, Sunday Express spunea că prințesa a venit cu ideea în timp ce Joey Wheeler îi tundea părul la Palatul Kensington. Părul lui Kate a fost ulterior donat sub numele altcuiva.

„Când Joey se apucase de treabă și tăia șuvițele lui Kate, prințesei i-a venit ideea de-a face ceva bun cu părul în loc să-l arunce. I-a spus și lui Joey la ce s-a gândit, iar acesta a considerat ideea extraordinară. Părul prințesei a fost trimis pe numele altei persoane, pentru ca organizația să nu știe că provenea dintr-o sursă regală. Aceștia știau doar că aparținuse unei femei donatoare din zona Kensington”, relatează Daily Mail.

Citește și: Dezvăluiri despre relația dintre Harry și William, după ce Kate Middleton a spus că are cancer: „Nu există planuri de reconciliere!”

La primirea veștii, membrii echipei de la Little Princess Trust au fost profund surprinși. Helen Creese, reprezentanta organizației de caritate, și-a exprimat reacția în următoarele cuvinte: „Este cu adevărat o surpriză extraordinară. Suntem cu toții extrem de încântați că a ales să doneze părul și suntem profund recunoscători, la fel cum suntem față de toți cei care aleg să sprijine organizația noastră de caritate în acest fel.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri