Kate Middleton și prințul William
Actualitate

Kate Middleton și prințul William / Getty Images

Kate Middleton, gest inedit pentru o fetiță de opt ani, venită să-i aducă un tribut reginei Elisabeta a II-a. Imaginile sunt virale

Moartea reginei Elisabeta a II-a a întristat o lume întreagă, iar pe britanici pare să-i fi unit. Zeci de mii de oameni s-au adunat să-i aducă un tribut, iar un moment inedit a avut loc ieri, când o fetiță de opt ani a fost aleasă de Kate Middleton, prințesă de Wales, din mulțimea adunată în fața Palatului Sandringham și lăsată să-și așeze tribul pentru suverană oriunde își dorește.

Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani și soțul ei, prințul William, au mers în cursul zilei de ieri la Sandringham, unde au salutat mulțimea adunată pentru a-i aduce un tribut reginei Elisabeta a II-a. La un moment dat, însă, soția lui a vorbit cu o fetiță de opt ani, pe nume Elizabeth Sulkovska, de opt ani, care ținea în mâini un buchet de flori și o jucărie de pluș.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Prințesa Anne, unica fiică a reginei Elisabeta a II-a, alături de suverană în ultimele 24 de ore de viață. A vegheat la căpătâiul mamei

În imaginile care au devenit rapid virale, Kate vorbește cu fetița de opt ani și cu colegii ei, aceasta putând fi auzită: ”Am venit să las florile și acest pluș Corgi.”, a spus ea, moment în care Kate Middleton a luat-o de mână și a întrebat-o: ”Unde vrei să le lași? Hai să le pui.”

Ulterior, profesoara lui Elizabeth, Gregorry Hill, a povestit, potrivit Daily Mail, că micuța a fost extrem de emoționată de faptul că soția prințului William a ales-o.

”Elizabeth a fost copleșită, a plâns că a fost aleasă. A fost un moment extraordinar.”, a spus profesoara, mărturisind, de asemenea, că moartea reginei Elisabeta a II-a a impresionat chiar și tânăra generație.

Citește și:Prințul Harry împlinește 38 de ani, dar ziua lui de naștere e ”umbrită” de moartea bunicii sale. Ce mesaj i-a transmis anul trecut

”Generația în vârstă, evident, a trăit cu regina Elisabeta a II-a ani de zile, însă tinerii n-au prins-o pe Regină pe tron prea mult, însă sunt emoționați de trecerea ei în neființă și mi se pare că fac tot ce pot pentru a o celebra. Cu siguranță nu o vor uita.”, a mai spus profesoara.

Kate Middleton, impresionată de mulțimea de flori 

Kate le-a făcut și o dezvăluire oamenilor prezenți la Sandringham, potrivit Daily Mail.

Fran Morgan, în vârstă de 62 de ani, a vorbit cu Kate, în timp ce ea și William inspectau marea de flori din afara Sandringham: „Kate mi-a spus că nu-i vine să creadă câte flori și mesaje sunt. 'Nu le pot citi pe toate, aș plânge continuu', mi-a mărturisit ea”.

De asemenea, William a fost auzit spunând unei persoane din public că a fost „copleșit” de sprijinul primit din partea poporului.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri