meghan markle
Actualitate

Meghan Markle / Foto: Profimedia

Kate Middleton, în mijlocul controverselor, Meghan Markle, revenire în forță pe Instagram. Soția lui Harry și-a lansat un brand

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a lansat un nou brand de lifestyle, denumit după reşedinţa californiană în care locuieşte cuplul, a confirmat pentru AFP un purtător de cuvânt al ducesei.

O pagină de Instagram şi un site cu denumirea "American Riviera Orchard" pot fi deja accesate. Lansarea acestui brand, ale cărei detalii nu sunt cunoscute, nu fusese anunţată în prealabil.

Site-ul prezintă doar logo-ul noului brand, realizat cu un font asemănător unui scris de mână, în timp ce pe contul de Instagram, la story, un video ne-o arată pe Meghan în bucătărie.

Citește și: Kate Middleton, primele declarații după fotografia controversată: ”Îmi pare rău pentru orice confuzie!” Spune că a editat-o singură

meghan markle
Meghan Markle și-a lansat un brand de lifestyle și a revenit pe Instagram. / Foto: Instagram americanrivieraorchard

Descrierea contului de Instagram indică doar atât: "by Meghan, The Duchess of Sussex". Unul dintre purtătorii săi de cuvânt a confirmat pentru AFP că ducesa a fost implicată în acest nou proiect, fără a oferi alte detalii.

Citește și: Meghan Markle și cea mai bună prietenă din copilărie au rupt relația după 3 decenii: “Foarte calculată când vine vorba de oameni”

Se aşteaptă ca brand-ul să fie o continuare a fostului ei blog de succes, "The Tig", pe care fosta actriţa americană l-a închis înainte de a se căsători cu ducele de Sussex, fiul cel mic al regelui Charles al III-lea.

În 2020, cuplul princiar şi-a anunţat retragerea din familia regală şi s-a mutat în California. De atunci, contul lor de Instagram nu a mai fost actualizat.

Cu toate acestea, Harry şi Meghan nu au părăsit sfera mediatică, ei criticând familia regală într-o serie documentară şi într-o autobiografie scrisă de prinţ.

Kate Middleton, în centrul unor controverse

În timp ce Meghan Markle revine în atenția publicului și pe rețelele sociale, unde a strâns deja peste 300.000 de urmăritori în nici 24 de ore, cumnata ei, Kate Middleton, este în mijlocul unor controverse.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Kate Middleton, criticată de apropiați de-ai ducilor de Sussex după imaginea controversată: „Meghan n-ar fi făcut o asemenea greșeală”

De când a trecut printr-o operație chirurgicală abdominală, prințesa de Wales a dispărut din lumina reflectoarelor. A încercat să revină de Ziua Mamei, dar pozat postată, înconjurată de cei trei copii ai ei, s-a transformat într-un fiasco. Imaginea în care toți patru apar zâmbitori s-a dovedit a fi editată în Photoshop, iar Kate s-a văzut nevoită să dea explicații cu privire la asta. Și-a asumat vina, spunând că, din postura de fotograf amator, uneori, se joacă și în programele de editare. Misterul în jurul soției prințului William și a adevăratei ei stări de sănătate continuă să planeze ca o umbră asupra membrilor familiei regale și asupra informațiilor pe care sunt suspectați că le ascund.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri