The Princess of Wales joins a Family Portage Session
Actualitate

Kate Middleton. Catherine, prințesa de Wales. Profimedia

Prinţesa de Wales a fost operată. Kate Middleton a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală

Catherine, prinţesa de Wales și soţia moştenitorului tronului britanic, a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală planificată, la un spital privat din Londra, a anunţat miercuri Palatul Kensington, informează BBC.

Operaţia, care a avut loc marţi, a fost un succes, dar Catherine va rămâne în spital timp de zece până la 14 zile, a precizat Palatul.

"Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puţin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paşte", se arată într-un comunicat.

Viața lui Kate Middleton înainte să se căsătorească cu prințul William. Fotografii vechi cu prințesa, virale pe TikTok

Cum se poartă Kate Middleton și prințul William dincolo de rolurile regale. Un apropiat a rupt tăcerea

Kate, în vârstă de 42 de ani, foarte populară în rândul publicului britanic, "doreşte să-şi ceară scuze (...) pentru faptul că trebuie să-şi amâne viitoarele angajamente. Ea spera să poată recupera cât mai multe, cât mai curând posibil", notează sursa citată.

Palatul a indicat că "nu va oferi informaţii zilnice" cu privire la starea de sănătate a prinţesei de Wales "decât atunci când există informaţii noi semnificative".

Nu s-a oferit nicio explicaţie cu privire la motivele acestei spitalizări, dar, potrivit mass-media britanice, Kate, a cărei ultimă apariţie publică a fost de Crăciun, nu suferă de cancer.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?